8 şubat 2012 Zonguldak Dalga fena vurmuş
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Buda benden olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.müthiş
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese. Mutlu uyuyacağım. Covid olan dayım yarın yoğun bakımdan çıkıyor Allah'a şükür beklediğimiz haberi aldık sonunda

-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese. Mutlu uyuyacağım. Covid olan dayım yarın yoğun bakımdan çıkıyor Allah'a şükür beklediğimiz haberi aldık sonunda

Hayırlı geceler.Geçmiş olsun abim, gözünüz aydın..Allah şifasını, sıhhatini kimseden eksik etmesin..
Eren bende onlarla gezdim 10 -11 dakika

Rölanti de "rooorrororoor" adeta aslan kukremesi
Hizlanirken de vites atınca buraya yazamam o sesi

Müthiş gerçekten.
Lakin kamera mı oynar yoksa aracmi fazla zıplar bilemedim.Fazla yaylaniyor sanki
-
Bu Gün Günlerden Avrupa
-
- Resmi Gönderi
Bu Gün Günlerden Avrupa
:alkıs: :alkıs:
-
- Resmi Gönderi
Selâmun aleyküm hayırlı Sabahlar.
-
- Resmi Gönderi
20 gün önce rekor kar yağışları alan Güney Amerika'da bugünlerde 40 dereceler aşılıyor. Paraguay rekor kırdı. 40.9 derece ile
-
- Resmi Gönderi
Selâmun aleyküm hayırlı Sabahlar.
Aleykumselam, hayırlı günler sana ve herkese
-
Trabzonspor Doğu ve Kale Arkalarını herkese açtı bilet ve aşı şartı aranmıyor gelen giden girebilir
61Saat
-
- Resmi Gönderi
Trabzonspor Doğu ve Kale Arkalarını herkese açtı bilet ve aşı şartı aranmıyor gelen giden girebilir
61Saat
Ceza da gelir öyle yapılırsa
-
Ceza da gelir öyle yapılırsa
Kanıt bulmaları lazım önce haber sitesi yazmış
-
61Saat
Herkes biletle girdi. Nerden çıktı bu haber
-
benim arkadaş alman aşısı oldu 1. dozu vurdurdu aradan 1-2 ay gibi süre geçti koronaya yakalandı. 2 hafta karantinada kaldı 2. doz alman aşısını ise aşı olduktan sonra koronaya yakalandığı için 6 ay ertelediler.
aşı vurulmadan önce hiç coronaya yakalanmamıştı. bilmem tesadüfmi artık.
-