Sefakazancc aramıza hoş geldin
Sohbetimiz Bol Olsun! - Sonbahar Sezonu
-
Sahutt -
8 Eylül 2021 20:30 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Herkese günaydın
Bana pek gün aymadı 3 yıllık arkadaşlarım tarafından dışlandığımı öğrendim oysa ben onları üzmemek için elimden gelen her şeyi yaptım 😒
Siz siz olun aileniz dışında kimseye fazla önem vermeyin
Hayırlı günler..
Pek takılma sen,sana değer vermeyen kişiler de senin hayatında yer alamaz,değer kazanamaz.Adı ı üstünde zaten "arkadaş"
Arkadaş her yerde bulunur,bir seyahatte bile arkadaş bulursun,bir düğün bir kantin bir oyunda bile.
Bize sana DOST lazım..Dost varsa oda ailen gibi olur,nokta Arda :olumlu:
-
En sadık dost 😅
İyi günler dilerim 🌸
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yağmur bombası atsalarda bol bol yağmur yağsa.
-
Efsane semih kış için olumsuz demeye başladı anlaşılan kötü bilgiler var yandıkki ne yandık.
-
Anlaşılan kasımdaki pastırma yazından önce tahmin yapılmaz ülkemiz adına kasımın ortasını bi görmek gerek çünkü veriler dansöz gibi oynuyor 1 ayda
-
Pastırma yazı deyimi artık bu Kasım için tabirini kaybetti
-
Hayırlı günler..
Pek takılma sen,sana değer vermeyen kişiler de senin hayatında yer alamaz,değer kazanamaz.Adı ı üstünde zaten "arkadaş"
Arkadaş her yerde bulunur,bir seyahatte bile arkadaş bulursun,bir düğün bir kantin bir oyunda bile.
Bize sana DOST lazım..Dost varsa oda ailen gibi olur,nokta Arda :olumlu:
Teşekkür ederim abim benim dostum da burası işte
-
Teşekkür ederim abim benim dostum da burası işte
Bi dost da benim kardeşim benim ☺️
-
Efsane-Semih hocam kış için kötü diyor.Bu sene de yandık yine sistem felan yok. Hocam öyle dediyse illa vardır bişeyier.Ah be niye kötü kıştayız ki?Hocam inş düzelir ya
-
Bizde rakip eliyoruzz Vera ile 😂😂
Bu arada benim kedim daha güzel Saadet 😝😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Geçecekse Kasım boş geçsin yeterki kış kötü geçmesin söylemini yanlış buluyorum çünkü kasım ayı yağışının verdiği verimi aralık veya ocak veremiyor.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
E ne dersiniz
-