- Resmi Gönderi
6 kişi hayatını kaybetti.Allah Rahmet Eylesin.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur6 kişi hayatını kaybetti.Allah Rahmet Eylesin.
202 yaralı var.İnşaalah durumları kötü değildir.
Yaralı sayısı 257 ye çıktı 6 can kaybı
En merak ettiğim şey şu madem istanbulda büyük deprem bekleyebiliyorlar neden izmirede önceden böyle bir uyarı yapamiyolar.
En merak ettiğim şey şu madem istanbulda büyük deprem bekleyebiliyorlar neden izmirede önceden böyle bir uyarı yapamiyolar.
Yapılıyor ama
10-12 gün önceden bir yazı demiştin
Erzurum depremi 1983 30 Ekim Erzurum'da deprem
Bugün 30 Ekim İzmir de
UsTaD demiş
Şöyle yazılı
Kuzey Anadolu Kırığı’nın Ege Denizi’ndeki batı uzantısı olduğunu da sözlerine ekleyen Ercan, “Kuzey Anadolu Kırığı, Ege Denizi’ndeki batı uzantısı olup burada son buluyor zaten. Depremi orada yapıp tekrar Anadolu toprağına geri dönecek. Olası 7 büyüklüğündeki depremden Çanakkale, İzmir, Balıkesir, Edirne kıyı kesimleri etkilenir” diyerek uyarılarda bulunmuştu.
12 gün önceden profesör Ahmet Ercan bunu demiş.
Erzurum depremi 1983 30 Ekim Erzurum'da deprem
Bugün 30 Ekim İzmir de
Erzurum'da 6.9 şiddeti
Can kaybı 1155
Bilal Tan depremlerin yaşandığı fay zonlarında belli zaman aralıklarıyla kırıklar oluşur. Her fayın kendi depremsel dönemi vardır. Örneğin KAF(Kuzey anadolu fay zonu)da bu zaman aralığı ORTALAMA 250 yıldır. Bir fayda deprem olduktan sonra ORTALAMA 250 yıl boyunca o fayda deprem olmaz. Marmara Denizi'nde ise en son deprem tarihi 200 seneyi aşmış faylar var. Bu nedenle deprem(ler) bekleniyor. Deprem bu şekilde beklenir. Bunun dışında ne zaman olacağını bilmek mümkün değildir.
4 üzeri 196 artçı deprem meydana gelmiş bu saate kadar
4 üzeri 196 artçı deprem meydana gelmiş bu saate kadar
17 can kaybı 700 küsür yaralı var daha enkazda 50 kişi daha var deniyor. Allahım yaşatma bize bunları çok kötü oldum ağlıyorum şu görüntüleri izlerken
8 katlı bina 32 daire var şuan ev 2 kat kalmış allahım sen yardım et sen yardım et şu görüntülere bakın 1999 gibi hay allahım ya
25 kişi hayatını kaybetti.832 yaralı var. Hala Enkaz altında olan vatandaşlarımız var.?