- Resmi Gönderi
Anlık Deprem Bildirimleri
-
-
- Resmi Gönderi
Çok geçmiş olsun
-
- Resmi Gönderi
Deprem çok geniş alanda etkili oldu hataya kadar yıkım var 10 dan fazla şehir etkilenmis
-
Bütün tad tuz gitti ya. Gerçekten çok üzüldük. Deprem az buz değil çok şiddetli olmuş. Allahım sen koru. İnşALLAH en az hasarla atlatırız. Büyük geçmiş olsun. Dualarımızı eksik etmeyelim.
-
- Resmi Gönderi
İçişleri bakanı en yüksek seviyede acil durum pozisyonu alındığını açıkladı
-
Çok geçmiş olsun arkadaşlar, rabbim daha beterinden korusun bizleri görüntüler hiç iç açıcı değil. 😥🥺
-
Yarım saat önce aniden uyandım.. ilginç
-
- Resmi Gönderi
Kızılay bütün gıda ve barınma kapasitesini bölgeye aktarilmaya başlandığını acikladi
-
Nevşehir'de bile ( volkanik kayaların üzerinde bulunan bir şehir olduğundan deprem pek olmaz) deprem uykudan uyandıracak kadar şiddetli hissedildiyse merkez üssünü düşünemiyorum. Allah, bu soğukta dışarıda kalanlara yardım etsin, inşallah en az kayıpla atlatırız bu depremi ülke olarak.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yabancı bir kişi 3 Şubat'ta belirtmiş bir deprem olacağını.
-
- Resmi Gönderi
Osmaniyede ilk belirlemelere göre 34 bina yıkılmış
-
Saatler dakikalar geçtikçe kötü haberler gelmeye devam ediyor. Bol bol dua edelim Allah yardımcımız olsun
-
Duvarlardan ses geliyordu gök gürültüsü sandım. Batmanda bile bu kadar etki olduysa diger illeri düşünemiyorum. Allah yardımcıları olsun 😔
-
- Resmi Gönderi
Malatya’da 130 binanın deprem sebebiyle yıkıldığı bildirildi.
-
- Resmi Gönderi
Orduda uykudan uyandık
Yataklar beşik gibi sallandı
Kapılar kapandı açıldı
Ülkemize çok geçmiş olsun
Allah herkese yardımcı olsun
Çok kötüydü Allah beterinden korusun.
-