- Resmi Gönderi
Öncelikle geçmiş olsun bu bir deprem fırtınası benim gözlemim le bilinmis bir fay hattı uzerinde degil oluşum lar
Daha buyuk deprem riski olabilir paniğe gerek yok daha yetkili kurumlarin açıklamaları cok onemli
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖncelikle geçmiş olsun bu bir deprem fırtınası benim gözlemim le bilinmis bir fay hattı uzerinde degil oluşum lar
Daha buyuk deprem riski olabilir paniğe gerek yok daha yetkili kurumlarin açıklamaları cok onemli
Bugörüntüdepremyaşanmadanönceçekilmiş
Herkes Haarp falan diyorda 2 3 sene önce biyerde görmüştüm; Marmada 2.fay hattında biriken 250 yıllık enereji her an kırılabilirmiş.Yani 2030 kadar bi deprem bekleniyormuş.Allah korusun oradaki insanları
Amin Mkaymaz21
Allah afetinden korusun
(kesin bilgi değil) bu gece 4te 45km boyutunda fay hattı kırılacakmış.. Inşallah yalan haberdir
(kesin bilgi değil) bu gece 4te 45km boyutunda fay hattı kırılacakmış.. Inşallah yalan haberdir
Böyle şeylere itibar etmeyin abim.
Kimse bişey bilmiyor, bilinmiyor.
Deprem fırtınası devam etmektedir ,panik olmadan deprem çantası gibi kişisel önlemlerinizi almanızı tavsiye ederim
Bu Deprem fırtınası devam ederse artık uzmanların yarın için acil önlem alması gerekir
Bunlar artci depremler değildir benim kişisel görüşüm
ALLAH yardımcimiz olsun daha kötüsü daha büyük şiddette olmaz İnşallah
Deprem fırtınası devam etmektedir ,panik olmadan deprem çantası gibi kişisel önlemlerinizi almanızı tavsiye ederim
Bu Deprem fırtınası devam ederse artık uzmanların yarın için acil önlem alması gerekir
Bunlar artci depremler değildir benim kişisel görüşüm
ALLAH yardımcimiz olsun daha kötüsü daha büyük şiddette olmaz İnşallah
Amin
Allah korusun
Görün, görün işte. Nasıl bir ülkedeyiz bir bakın şu manzaraya. Depremin ne zaman saatlik tahmini yapılmıs ? Herkes kendine müslüman olmus resmen. Utanın yahu utanın.
Kandilli uyumuyorsunuz umarım, kış tahmini yapmayı biliyorsunuz, şimdi insanlari depreme karsi tedbir aldirinda asıl mesleğiniz belli olsun.
Görün, görün işte. Nasıl bir ülkedeyiz bir bakın şu manzaraya. Depremin ne zaman saatlik tahmini yapılmıs ? Herkes kendine müslüman olmus resmen. Utanın yahu utanın.
Kandilli uyumuyorsunuz umarım, kış tahmini yapmayı biliyorsunuz, şimdi insanlari depreme karsi tedbir aldirinda asıl mesleğiniz belli olsun.
Şu bir gerçek
Sadece panik ve kaos üretiriz, sonuç hiç uretmeyiz.Bunu bilirim bunu söylerim.
Olunca birşeyler yapmaya başlarız ama ucundan.Zaman geçince aynı tas aynı hamam devam ederiz.Taki tekrar olay meydana gelene kadar
Tedbirli olmak iyidir
Tedbirli olmak iyidir
Tedbir zaten alalım derim..
Kişisel olarak gerekenleri yapalım bunun zamanı saati yok.
Ama asıl yapılması gerekenleri büyüklerimiz diyelim,onlar yapmalı.
Tedbir zaten alalım derim..
Kişisel olarak gerekenleri yapalım bunun zamanı saati yok.
Ama asıl yapılması gerekenleri büyüklerimiz diyelim,onlar yapmalı.
Büyükler
5.8 lik bir depremde bile iletisim bu kadar kesiliyorsa Allah korusun buyuk bir depremde hicbir sekilde iletisim olmaz sorsan 5 G teknolojisine geciyoruz
Abilerim kardeşlerim, hepinize geçmiş olsun. İstanbul çok sakat durumda, patlamaya hazır bomba gibi. Bir müddet dışarda durun, evlere girmeyin.