Anlık Deprem Bildirimleri

• Elazığda 15 Malatyada 4 Kişi Hayatını Kaybetti 922 kişi yaralandı

Allah Rahmet eylesin Yaralılara Acil Şifalar Diliyorum

Büyük Bir Depremdi.

Âmin Âmin kardeşim. İnşaAllah can kaybının az olmasını temenni ediyorum.

• Manisa Ve Elazığa Çok Büyük bir Uyarı Geldi Aynı Tayvanlı Uzmandan

The content cannot be displayed because it is no longer available.

• Karadeniz55 doğru atımlı fayların karakteristik özelliği aynı yerde aynı zamanda iki ya da daha fazla büyüklükte deprem üretebilmeleri dikkat ile takip edilip önlem alınması lazım KahramanMaraş,Malatya ve Elazığ çevresinde hâlâ büyük risk var. Umarım başka deprem olmaz.

• Adam Elazığ ve Manisadan kaçın gidin diyor bundan daha büyük deprem olacakmış.

• 14 Gün İçinde Tekrar Bu Şiddette Deprem Olacağını Öngörmüş

• Resmi Gönderi

Arkadaşlar şöyle şarlatanların gönderilerini paylaşmak yerine değerli profesörlerimiz ve hocalarımızın paylaştığı gönderileri buraya atın. Elin çinlisinin sallama tutturma yöntemiyle verdiği tahminleri gelmiş buraya atıyorsunuz. Depremlerin zamanı bilinemez, dün de söyledim bunu gelip her gün deprem olacak desem illa ki tuttururum değil mi?

• Arkadaşlar şöyle şarlatanların gönderilerini paylaşmak yerine değerli profesörlerimiz ve hocalarımızın paylaştığı gönderileri buraya atın. Elin çinlisinin sallama tutturma yöntemiyle verdiği tahminleri gelmiş buraya atıyorsunuz. Depremlerin zamanı bilinemez, dün de söyledim bunu gelip her gün deprem olacak desem illa ki tuttururum değil mi?

Şarlatan Dediğin kişi tahmininde haklı çıkmış ekim ayında istanbulda meydana gelen depremde de haklı çıkmış adam bunları paylaşıpta deprem oluyorsa demekki şarlatan değil bizim proföserlerin olacak bekliyoruz demekten başka birşey açıkladıkları yok konuşma uslübun doğru değil kim olursa olsun burada bu eleştiriyi yaparken paylaştığım gönderilere saygılı olmalı bizim saygılı olduğumuz gibi

• Resmi Gönderi

Şarlatan Dediğin kişi tahmininde haklı çıkmış ekim ayında istanbulda meydana gelen depremde de haklı çıkmış adam bunları paylaşıpta deprem oluyorsa demekki şarlatan değil bizim proföserlerin olacak bekliyoruz demekten başka birşey açıkladıkları yok konuşma uslübun doğru değil kim olursa olsun burada bu eleştiriyi yaparken paylaştığım gönderilere saygılı olmalı bizim saygılı olduğumuz gibi

Şarlatan, sonuna kadar da şarlatan.

Takip ettin mi bilmiyorum da her hafta deprem bekliyor herif.

Ne bir bilimsel çalışması ne de başka bir şeyi var, neyini savunuyorsun bunun anlamıyorum?

Deprem tahmin edilemez, zamanı ve mekanı tahmin edilemez. Bu kadar basittir bu.

• Şarlatan, sonuna kadar da şarlatan.

Takip ettin mi bilmiyorum da her hafta deprem bekliyor herif.

Ne bir bilimsel çalışması ne de başka bir şeyi var, neyini savunuyorsun bunun anlamıyorum?

Deprem tahmin edilemez, zamanı ve mekanı tahmin edilemez. Bu kadar basittir bu.

Manisa ve balıkesirde deprem olacak diye yazı yazmış görseliyle birlikte peşine deprem oldu adam doğuda kars dedi elazığda oldu bundan önce istanbul demiş silivride olmuş demekki tahmin ediliyormuş bunlar rastlantı olamaz 3-5 gün önce yazıpta deprem oluyorsa burada bir bilgilik vardır vallaha bizim proföserlerdeb daha bilgili oldugunu zannediyorum ama senin burada konuşman paylaştığım yazılara tepkin olmadı