CAN hocam bu adamın attığı fotoğraf ne - ye düşüş gibi birşey var ve bunu nasıl elde edebiliyor olabilir
Anlık Deprem Bildirimleri
-
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam bu adamın attığı fotoğraf ne - ye düşüş gibi birşey var ve bunu nasıl elde edebiliyor olabilir
Hocam sismogram, Ne olduğunu Allah bilir değişik değişik veriler paylaşıyor bir kesinliği de yok bunların sismogram verileri işte, benim attığımın değişik versiyonu :D
-
bencede bu adam ŞARLATAN
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
ulan adam dün istanbul ankara güvenli manisadaki ve elazığdakiler kaçsın oralara gitsin diyodu şimdi diyor çok riskli ordan da kaçın türkiyede şehir mi kaldı suriyeye mi gidelim
-
- Resmi Gönderi
ulan adam dün istanbul ankara güvenli manisadaki ve elazığdakiler kaçsın oralara gitsin diyodu şimdi diyor çok riskli ordan da kaçın türkiyede şehir mi kaldı suriyeye mi gidelim
Boş konuşup insanlar üzerinden prim kasıyor. Utanmaz işte.
-
canan karatayın hiçbir şey yemeyin demesine döndü olay adam hiçbir yere gitmeyin ama her yere gidin diyor garipliğe bak nereye gidilirse gidilsin deprem olduktan sonra geçmiş olsun zaten verilerden baka baka yaptığı 3 4 tane tahmin tuttu diye gaza geldi herhalde
-
- Resmi Gönderi
Bırakalım da bu yabancıları asıl olan bölgedeki hareketlilik değişik geldi bana
[ Bölgedeki coğrafik yapı durumunu merak ediyorum ]
Bölgenin sismik hareketlerini Ramazan hocadan takip etmek lazım Afrika Teknotik tabakası bizim en korktuğumuz Kuzey Anadolu Fay fay hattına doğru kaç cm sıkıştırma yaptı bu sıkıştırma ne kadar bir enerji daha yükledi nasıl bir tetikleme karşımıza çıkacak
Kimseyi korkutma amacımız yok lakin Tüm uzmanları hep beraber göreve çağırmak istiyorum ortada bir tehlike varken zamanı bilinmeyen tehlike için vakit zaman vermek mümkün değil örnek 5 sene içinde ise şimdi 1.5 seneye mi indi
Dün geceden beri oluşan depremler fay hattını geçtim tabakanın birleşiminde meydana geliyor
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu Tweet dizisini okumanızı öneririm.
-
- Resmi Gönderi
Dr. Ramazan Demirtaş @Paleosismolog
Hiç kimse biz "bu #depremi önceden bildik" diye ahkam kesmesin.. Eğer gerçekten bilebilmiş olsaydık, insanların ölmesini engelleyebilirdik.. Lütfen !!! depremde yaşamını yitirmiş insanlara, acılı ailelerine, yakınlarına bari biraz saygı duyun.
-
-
- Resmi Gönderi
Elazığımızın ve Malatyamızın Allah yardımcısı olsun.Bölge halkının yanındayız.Geçmiş olsun dileklerimle.
-
- Resmi Gönderi
Şarlatan 81 ile deprem uyarısı yaptı yetmedi ilçelere de yapıyor suan
-
4.4 artçı olmuş Sivrice de 19.45
-