Anlık Deprem Bildirimleri

• Resmi Gönderi

Çok faydalı bir video Allah rızası için izleyin izleyenler like atsın bakalım kimler izlemis sondaki prof ün açıklamaları için CAN abiden açıklama bekliyorum.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Resmi Gönderi

Çok faydalı bir video Allah rızası için izleyin izleyenler like atsın bakalım kimler izlemis sondaki prof ün açıklamaları için CAN abiden açıklama bekliyorum.

Harici İçerik youtu.be
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

7,7 bir senaryo da yoğun kentleşme ve nüfus yoğunluğu tam bir faciaya neden olabilir bu doğru..

Her zaman yazıyorum küresel ısınma,doğa kirliliği vs vs..

Böyle ülkenin tamamını ilgilendiren olaylarda önce bireyler değil işe devlet el atacak..

Onlar yolu cizecekler bizlerde bu yoldan gideceğiz..Kentlerin yaşam standartlarını sen ben belirleyemeyiz..

Devlet , belediyeler önce taşın altına elini kolunu sokacak..

Ben sen sadece depremle yaşamayı, önlemini öğreniriz..

Önce devlet..

Sonra yine devlet.

Daha sonra yine devlet

Önce yerleşim alanlarında standart

Sonra zorunlu eğitici yayınlarla televizyon kanallarına bir şart..

Eğitim gören küçük büyük herkese uygulamalı eğitim..

Sonra top bizde..Essegi iple bağlayacağız sonra da Rabbime havale edeceğiz.

Önce tedbir sonra takdir

• Bu kadar bilim insanın söylentilerine rağmen devletin kulak tıkarcasına ilgilenmemesi bir adım atmaması ... bilmiyorum Allah sonumuzu hayr etsin

Evlerde dayanıklılık testi en düşüğü 3.500₺ den başlıyor bunu orta gelirli bir vatandaş nasıl yaptırsın her şey ortada ivedi olarak devletin bu konu üzerinde yoğunlaşması lazım ilçe belediyeler ne iş yapar yollara lale dikmekten başka yada kaldırım taşlarını söküp yenilerini yapmaktan başka

• İstanbulda beklenen büyük depreme hazırlıklımısınız ?

hazır değilseniz bence hemen deprem çantanızı hazırlayın :)

asla sonraya saklamamanız gereken şeylerden biri

...

• Resmi Gönderi

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul'da iki deprem beklediğini belirterek, "Bir tanesi Küçükçekmece tarafında diğer bir deprem de Mudanya'dan gelen ve Çorlu üzerinden Edirne'ye giden hat üzerinde meydana gelecek" dedi. Ercan, "Benim deprem beklediğim yıl 2045'tir" diye konuştu.

Gigaton denilen bir birim varmış sanırım tam bilmiyorum o daha azmış yani deprem olması için gigaton enerjisi diye bir şey varsa o daha toplanmamış.(gigatonu hiç bilmiyorum)

• Resmi Gönderi

Harici İçerik www.youtube.com

• Resmi Gönderi

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul'da iki deprem beklediğini belirterek, "Bir tanesi Küçükçekmece tarafında diğer bir deprem de Mudanya'dan gelen ve Çorlu üzerinden Edirne'ye giden hat üzerinde meydana gelecek" dedi. Ercan, "Benim deprem beklediğim yıl 2045'tir" diye konuştu.

Gigaton denilen bir birim varmış sanırım tam bilmiyorum o daha azmış yani deprem olması için gigaton enerjisi diye bir şey varsa o daha toplanmamış.(gigatonu hiç bilmiyorum)

Bir çok hocanın farklı yorumları var fakat Şener Üşümezsoy olsun, Ahmet Ercan olsun son veriler yerine 2010 yılının öncesinde edindikleri verileri kullanıyorlar. Yeni araştırmalar kurma gibi fikirleri hiç yok.

Celal Şengör ve ekibi de aynı şekilde. Kullandıkları veriler eski.

En güncel araştırma ve verileri Cenk Yaltırak ve ekibi bulundurduğu için onları takip etmenizi öneririm Marmara açısından.

• Resmi Gönderi

Bir çok hocanın farklı yorumları var fakat Şener Üşümezsoy olsun, Ahmet Ercan olsun son veriler yerine 2010 yılının öncesinde edindikleri verileri kullanıyorlar. Yeni araştırmalar kurma gibi fikirleri hiç yok.

Celal Şengör ve ekibi de aynı şekilde. Kullandıkları veriler eski.

En güncel araştırma ve verileri Cenk Yaltırak ve ekibi bulundurduğu için onları takip etmenizi öneririm Marmara açısından.

Ahmet Ercan ın açıklamaları mantıklı geldi bana