Lodos arkası ülke sistemi olmuş bu
Severiz hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturLodos arkası ülke sistemi olmuş bu
Severiz hocam
model sonu bir iniş daha olacak. İtalya yada trakya
Farz Edelim ki Sistem geldi Temp hpa soğukları Bize bu derecede gelir 0.66666666666
Ufak Analiz
Gayet beklenen bir sistem bu lodos arkası kar sistemi önemli olan yeni yıl ile gelmesi. Bu sistemin Suanlık kaymagini iç ve doğu bölgeler yicek gibi duruyor diğer bölgeler meçhul...Vade yaklaştıkça
Böyle bir polar atağın emareleri var aslında. Endeksler negatiften nötre fırlayınca gerçekleşmesi olası bir senaryo ancak gelecek güncellemelerde ısrar artmalı.
hiçbir hocadan yılbaşında sistem var diye duymadım muhtemelen hayali bir senaryo fazla umut bağlamayın arkadaşlar.
Ben de dahil forumumuzda var Bi kaç kişi yıl başı için olumlu konuşan💥
tarihinden tut izborlarına kadar kusursuz güncelleme. Tabi 192h beklemekte fayda var
Zaten benim Sistem Beklentim yok Bu Sistemi Bekleyen cografyaciburak Hocam bir açıklama yapar Bloğun da
Yılbaşında sistem yok blogta belirtmiştim.Yılbaşı beklentim yok ocak ilk haftası avrupaya salınım olabilir kuzeybatı kesimlerimizi de etkileyebilir takip edelim
Yılbaşında sistem yok blogta belirtmiştim.Yılbaşı beklentim yok ocak ilk haftası avrupaya salınım olabilir kuzeybatı kesimlerimizi de etkileyebilir takip edelim
Ecmwf haftalık veriler varmi sende hocam anomaliler
Hiç bir ülkeye hava atmayalım şuanki sistemde olanı gördük aman ağzımızı hayrı açalım
Gfs 192 aşırı derecede önemli bir hale geldi
Azorun önü daha kapalı öğlene göre
995 lik siklon doğulayacak gibi de durmuyor