- Resmi Gönderi
Totem yapmaya devam ☺
Bakalım yarın değişecek mi düzenleme ettim .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTotem yapmaya devam ☺
Değişmiş aynen 2024 yılı olmuş
Değişmiş aynen 2024 yılı olmuş
Sanki düzelmiş dimi .
Sanki düzelmiş dimi .
Düzelince AO nun -4 e düştüğünü tekrar görmesem iyiydi tabi
Kanal D'de ocak ayının 9-10'u gibi İstanbul kar altında kalacak diye haber yapıldı şimdi. Sinan başkan kanal d ye sen mi yaptırtıyosun bu haberi 😂
Kanal D'de ocak ayının 9-10'u gibi İstanbul kar altında kalacak diye haber yapıldı şimdi. Sinan başkan kanal d ye sen mi yaptırtıyosun bu haberi 😂
Kaynak vermişler mi
Kaynak vermişler mi
Kaynak Havaların Sesi Forumu Mistik Sinan dediler şok oldum.
Bu sistem gelmesede x te gördüm Sinan abiyi adam hakkını verdi bu tarihleri işaret etti saiden sistem bize teyet geçti ben tebrik ederim Allah razı olsun güzel tahmin etti.
İnşallah gelir.
Bu sistem gelmesede x te gördüm Sinan abiyi adam hakkını verdi bu tarihleri işaret etti saiden sistem bize teyet geçti ben tebrik ederim Allah razı olsun güzel tahmin etti.
İnşallah gelir.
Hala zaman var ve geçmedi Allah'ın izniyle abim..
İnşallah gelir.
Sözüne güvenilen bir ünlü meteoroloji uzmanı yayınında kış bitti demişti bu tahminin yazılma sonrasında.
Yani Sinan konuyu 18! Aralık'ta açtı ve çoğu forumlar da dahil,kar kış yok İstanbul a bilhassa demişti.
Sonra malum sistem geldi bu defa da yayınlarında cm tahminleriyle insanlara yorumlar verdiler..
Bir göz atalım bu sadece bir örnektir.
Hayırlı akşamlar olsun 🙋🏻♂️
Benim kalbim bir 2012'yi bir de 2022'yi asla unutmaz zaten. Yıllar geçse de üstünden bu kalp sizi unutur mu be?
Bol yağmurlu bir akşamdan selamlar ...
Hayırlı akşamlar olsun 🙋🏻♂️
Benim kalbim bir 2012'yi bir de 2022'yi asla unutmaz zaten. Yıllar geçse de üstünden bu kalp sizi unutur mu be?
Bol yağmurlu bir akşamdan selamlar ...
Hayırlı geceler herkese.
Gökhan haklısın abim
Mertcan bereketli olsun
İçimizde sinan abi haksız çıksın diye sistem gelmesini istemeyenler var gibi