- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamünaleyküm hayırlı sabahlar
Aleyküm selam hayırlı sabahlar abi
Aleyküm selam.. İyi günler herkese
Selamun aleyküm cümleten ahali, abilerim, kardeşlerim. Umarım bıraktığımdan bu yana herkes iyidir. Şöyle bir geçerken selam vermek istedim sizlere
Selamun aleyküm cümleten ahali, abilerim, kardeşlerim. Umarım bıraktığımdan bu yana herkes iyidir. Şöyle bir geçerken selam vermek istedim sizlere
Hoşgeldin, aleykümselam abim..
İyiyiz şükür,sende iyiysen işimiz denktir
Hayırlı geceler herkese
Üstadlar kış yaklaşıyor sizlerden kış tahmini gelecek mi yakın zamanda
Kasım ayında gelir büyük ihtimalle, çünkü Kasım ay'ı kış tahmini yapabilmek için uygun bir zaman. Ondan öncesinde yanılma ihtimali yüksek.
Yapan tahmincilerimiz olur illaki. Forum olarak mevsimlik tahmin yapmıyoruz. Resmi ve manipülasyona açık bir iş. Ki artık biliyorsunuz birçok kurum da yapmama kararı alıyor. Bizim forumumuzda her tahmincinin tahmini kendisini bağlar.
Ayrıca kış tahmini için gerekli veriler 3 aşağı 5 yukarı bu vakitlerde gelmiş oluyor. Verileri kimse paylaşmazsa müsait olduğum bir vakitte paylaşır kendi yorumumu katarım. İyi forumlar ☺️
Yapan tahmincilerimiz olur illaki. Forum olarak mevsimlik tahmin yapmıyoruz. Resmi ve manipülasyona açık bir iş. Ki artık biliyorsunuz birçok kurum da yapmama kararı alıyor. Bizim forumumuzda her tahmincinin tahmini kendisini bağlar.
Ayrıca kış tahmini için gerekli veriler 3 aşağı 5 yukarı bu vakitlerde gelmiş oluyor. Verileri kimse paylaşmazsa müsait olduğum bir vakitte paylaşır kendi yorumumu katarım. İyi forumlar ☺️
Ekim ayından önce yapılanların tutarlılıg düşük olabilir
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
Hayırlı günler, hayırlı Cumalar
Bu arada ben artık hiç bir verinin birebir gerçekleşebileceğine hiç inanmıyorum. Size de bu kararı almanızı tavsiye ederim. Şimdi görünen batı karadeniz yağışın kaymağını yiyor görünüyor ama gidip doğu Karadenize de yağabilir istanbulun ortasına da. Açıkçası az öncede dediğim gibi verilere tamamen inanmıyorum. Batı karadeniz mi dedi daha doğusu veya batısında gerçekleşme ihtimali az değil bana göre artık. Kazık yiye yiye herkes öğrenecek benim gibi bu kıçıkırık modellere karşı nasıl dikkatli olmak gerektiğini
Öyle çiziyorlar ki şu karekterleri erkek karekterlere aşık oluyorum 😂😂
Öyle çiziyorlar ki şu karekterleri erkek karekterlere aşık oluyorum 😂😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Lakin erkek de değil zaten..
Bunu müzik alanında da yapıyorlar.Genc gruplarda olanların giyim,saç,makyajlariyla ne oldukları belli olmuyor.
Velhasıl gençler dikkat edecek, erkek erkek gibi, kadın kadın gibi olmalı.
Ama giyim ama saç ama Kaş vesaire vesaire ile cinsinin özelliklerini taşımalı
Lakin erkek de değil zaten..
Bunu müzik alanında da yapıyorlar.Genc gruplarda olanların giyim,saç,makyajlariyla ne oldukları belli olmuyor.
Velhasıl gençler dikkat edecek, erkek erkek gibi, kadın kadın gibi olmalı.
Ama giyim ama saç ama Kaş vesaire vesaire ile cinsinin özelliklerini taşımalı
Tamamen şeytanın oyunu böyle şeyler