Güneş sen ne güzel eritiyorsun karları öyle ya.. Azcık daha fazla ısıtta havayı iyice erisin aferin böyle devam
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
İyi günler herkese
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Selamün aleyküm. Kırıkkale'den herkese selamlar 🖐️ bi 40 cm var buralarda 😎❄️🥶
-
- Resmi Gönderi
Selamün aleyküm. Kırıkkale'den herkese selamlar 🖐️ bi 40 cm var buralarda 😎❄️🥶
İlk fotoğrafta 1 metre sandım aleyküm selam
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
İlk fotoğrafta 1 metre sandım aleyküm selam
😂 Evet öyle, benim durduğum yerin biraz üstü rüzgar biriktirme yapmış ondan fazla görünüyor 😂
-
Yasin71 Kek kalıbını unutmadın inşallah 😂
-
slm aleyküm 2 gündür elektirikler kesintisinden sonra yeni girdim
-
-
Ah izmirde yağış olcak var ya kar fırtınası baslar direk soğuk ve ruzgarli
-
Ah izmir ah
-
- Resmi Gönderi
Ah izmir ah
Gel Afyon'a yav
Seni kara gömerim.. 15-20 cm var yerde, yarında geliyor kar bı 10-15 daha eder ,denk

-
Yasin71 Kek kalıbını unutmadın inşallah 😂
Unutur muyum hiç onlarla kayarak yerleri buz pistine çevirdim 🤣
-
Kek kalıbı he evet , unutmadık onu nasıl bir kek kalıbıysa
Yasin71:koşma: :koşma:
Dayım bu kek kalıbının reklamını yapmanın vakti gelmedi mi 😂
-
evet Avrupa yakası fos ,Avrupa yakası şanssız, banane Anadolu yakasından,hep onlar alıyor br kere de bizim yüzümüz gülsün diyen arkadaşlar şimdi nerelerdesiniz. Karın içinde kayboldunuz sanırım. Kaç defa dedik o kadar şikayet etmeyin diye. Bugün 2017 yi solladınız nerdeyse. Bidahaki sistemlerde daha sakin olun lütfen 😊 Bu arada ayın 3 unden sonra girdap zayıflıyor sonunda sağlam soğukların inme fırsatı oluştu. Sibirya da modellerde iyiden iyiye gözüktü. Şubat ocağı unutturacak sanırım.😎
-