Ah izmir ah
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Ah izmir ah
Gel Afyon'a yav
Seni kara gömerim.. 15-20 cm var yerde, yarında geliyor kar bı 10-15 daha eder ,denk
-
Yasin71 Kek kalıbını unutmadın inşallah 😂
Unutur muyum hiç onlarla kayarak yerleri buz pistine çevirdim 🤣
-
Kek kalıbı he evet , unutmadık onu nasıl bir kek kalıbıysa
Yasin71
:koşma: :koşma:
Dayım bu kek kalıbının reklamını yapmanın vakti gelmedi mi 😂
-
evet Avrupa yakası fos ,Avrupa yakası şanssız, banane Anadolu yakasından,hep onlar alıyor br kere de bizim yüzümüz gülsün diyen arkadaşlar şimdi nerelerdesiniz. Karın içinde kayboldunuz sanırım. Kaç defa dedik o kadar şikayet etmeyin diye. Bugün 2017 yi solladınız nerdeyse. Bidahaki sistemlerde daha sakin olun lütfen 😊 Bu arada ayın 3 unden sonra girdap zayıflıyor sonunda sağlam soğukların inme fırsatı oluştu. Sibirya da modellerde iyiden iyiye gözüktü. Şubat ocağı unutturacak sanırım.😎
-
- Resmi Gönderi
evet Avrupa yakası fos ,Avrupa yakası şanssız, banane Anadolu yakasından,hep onlar alıyor br kere de bizim yüzümüz gülsün diyen arkadaşlar şimdi nerelerdesiniz. Karın içinde kayboldunuz sanırım. Kaç defa dedik o kadar şikayet etmeyin diye. Bugün 2017 yi solladınız nerdeyse. Bidahaki sistemlerde daha sakin olun lütfen 😊 Bu arada ayın 3 unden sonra girdap zayıflıyor sonunda sağlam soğukların inme fırsatı oluştu. Sibirya da modellerde iyiden iyiye gözüktü. Şubat ocağı unutturacak sanırım.😎
Aynen katılıyorum geçen ağlıyorlardı o zaman da dedim belli olmaz sabredin diye çok duygusal bakıyoruz olaylara nedense
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Önceki sene buraya atmıştım bunun güneş sistemi videosunda var oda çok güzel
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buyrun dostlar
içelim ❤️❄️
-
İçimde sebepsiz yere bir heyecan oluyor kalp atış hızım biraz artıyor. Dün akşam kar çok yoğun yağdığı için heyecanlanmıştım biraz abartı sevindim o andan beri devam ediyor
Sebebi ne olabilir arkadaşlar birisi bana açıklamasını yapsın
-
şubatta sistem bekliyor musunuz ustadlar cografyaciburak Efsane-Semih
-
şubatta sistem bekliyor musunuz ustadlar cografyaciburak Efsane-Semih
Yok salih kış bitmiştir. Yarın denize girebilirsin
-
- Resmi Gönderi
İçimde sebepsiz yere bir heyecan oluyor kalp atış hızım biraz artıyor. Dün akşam kar çok yoğun yağdığı için heyecanlanmıştım biraz abartı sevindim o andan beri devam ediyor
Sebebi ne olabilir arkadaşlar birisi bana açıklamasını yapsın
Sadece vesvese diyebilirim..Fazla dinleme vücudunu ,çok takılıyorsun bence Yusuf.
-
Whisper dayım nasılsın iyisin inşallah
-
- Resmi Gönderi
Whisper dayım nasılsın iyisin inşallah
Şükür Emre .. Yuvarlanmaya devam
Sen nasılsın?sen ve sizler de iyiyseniz işimiz denktir
-
Şükür Emre .. Yuvarlanmaya devam
Sen nasılsın?sen ve sizler de iyiyseniz işimiz denktir
İyiyim Allah'a şükür devam ediyoruz
-