benim Salih hesabımı engelini açıp emektar yaparmsnz rica etsem
Çinlilere küfür etmek suç mu dünyanın başına bela bu cinliler ne kadar çok Çinli seven varmış ya küfürlü konusmucam birdaha söz vveriyorum cinlilere içimden küfür edicem
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbenim Salih hesabımı engelini açıp emektar yaparmsnz rica etsem
Çinlilere küfür etmek suç mu dünyanın başına bela bu cinliler ne kadar çok Çinli seven varmış ya küfürlü konusmucam birdaha söz vveriyorum cinlilere içimden küfür edicem
Geçmiş olsun Sinan abi
Reis senin simani çok merak ettim
benim Salih hesabımı engelini açıp emektar yaparmsnz rica etsem
Çinliler değil konu kimseye küfür etme hakkın yok bence
Çinliler değil konu kimseye küfür etme hakkın yok bence
Ya adamlar dünyanın başına bela hay Çinline
onlar düşman ırk cinliler
Bence konuştukça konu çok saçma yerlere gidiyor
Abi iyimisin adamlar yükseliş devrini yaşıyor çöküş devri de gelecekte uzak o biraz daha yeni yükseldi
Reis senin simani çok merak ettim
Buna benziyorum diyebilirim
dark and cold Birşeye etkilemişsin ama göremiyorum ki
Önemli bir şey yok
Hayatımın en sıkıcı ve monoton zamanların geçiriyor olabilirim neden bilmiyorum ama şu aralar hayat çok sıkıcı
Neyse ben yatıyorum, hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
Hayırlı geceler herkese
Ben biliyom
Bugünde nedense enerji doluyum hiç uykum gelmiyor normalde 9 buçuk gibi gözlerim kapanmaya başlardı bu sefer saat 1 olmuş hala uykum yok.. Beni bu kadar enerjik yapan şey ne olabilir acaba bunun sırrını bulmam lazım benim..
Bu arada arabanın içinde uyumak harbiden çok huzurlu oluyor Heleki hava yağmurluysa evvelsi gece bizzat deneyimledim camdan vuuuu diye rüzgar sesi geliyordu o ses ninni gibi geliyordu bana