Hayırlı günler
En son yağmur yağalı 1 ay oldu herhalde. Ankara'ya bile bizden sonra 2 defa yağmur düştü.
Az önce yağmur başladı. Şansa bak.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler
En son yağmur yağalı 1 ay oldu herhalde. Ankara'ya bile bizden sonra 2 defa yağmur düştü.
Az önce yağmur başladı. Şansa bak.
Hep yazın böyle şeyleri açar mutlu olurum, yaz mevsiminin son günleri ardından hoş geldin sonbahar.
Deyip ayrı bir konudan bahsetmek istiyorum.
Şu perşembe günü oluşacak orajlardan Kocaeli gölcük ne kadar etkilenir.
Model sayfasında model paylaşmayı özledim şimdiden sabırsızlıkla 2022-2023 kışını bekliyorum
Şu andan kış için bir şey denilmeyeceğini biliyorum ama nete yakın sinyaller eylül ekim ayında kendini gösterir diye düşünüyorum Sahutt hocam sonbahar tahmini cidden akıcı ve yalın olmuş elinize sağlık.
Sadece kışınmı aktif o konu yoksa sonbahar filan atılabiliyormu?
Model sayfasında model paylaşmayı özledim şimdiden sabırsızlıkla 2022-2023 kışını bekliyorum
Şu andan kış için bir şey denilmeyeceğini biliyorum ama nete yakın sinyaller eylül ekim ayında kendini gösterir diye düşünüyorum Sahutt hocam sonbahar tahmini cidden akıcı ve yalın olmuş elinize sağlık.
Bu kış pw güçlü olabilir
Bu kış pw güçlü olabilir
Geçtiğimiz kışa benzer gibimi diyorsun yani?
Geçtiğimiz kışa benzer gibimi diyorsun yani?
Evet ama Kasım ortasında net tahmin daha doğru
Evet ama Kasım ortasında net tahmin daha doğru
bende öyle düşünüyorum
Her zaman atabilirsiniz Hasan
Kasım kasım kasım . ah o esk i kasım yağmurları .ne demiş Sinan Özen 94 te . Şimdi yoksun bir eski şarkıyı anlatıyor kasım yağmurları ..
Samsun bitirdi bizi. en son düzgün yağmur haziran ayında yağdı 45 gündür yağış yok .. zayıf yağış dışında . Sözde karadeniz sadece nem fışkırıyor tek hüneri bu onada hüner denirse
Hasan61 teşekkür ederim hocam. İstediğiniz zaman model konusunda paylaşım yapabilirsiniz..
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ediyorum. İyiyim şu an Allah'a şükür. 2 gün kadar bi halsizlik oldu. Şu an öksürük ve boğaz kaşıntısı var.
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ediyorum. İyiyim şu an Allah'a şükür. 2 gün kadar bi halsizlik oldu. Şu an öksürük ve boğaz kaşıntısı var.
aşı olmuşmuydun?
aşı olmuşmuydun?
Yes.. 2 aşı oldum. Çok ağır geçirmedim. Ama halsizlik oldu