Sen de çok şey istiyon Eren
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Sen de çok şey istiyon Eren
Belki bir bildiğimiz vardır
-
Belki bir bildiğimiz vardır
84.560 HS puanınımın küsüratını ekliyorum o zaman
-
- Resmi Gönderi
84.560 HS puanınımın küsüratını ekliyorum o zaman
560 da buradan kaptık
-
al-dır-mam hiiiiç yağmurlarraaa
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
@Salihh MJO
Bir Uzun Vade Kılavuzu: MJOAmerikalı 2 bilim insanı Roland Madden ve Paul Julian 1971 yılında yaptıkları bir araştırmayla tropikal atmosferdeki sirkülasyon ve bu sırada ortaya çıkan…bayhava.wordpress.com -
mjo verileri iyi mi hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. .
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Vay be adam ganada denizde kar kürüyo😂😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Atlantik okyanusuna transfer etmişiz
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Afrikalılar bize topçu gönderir biz onlara kar küreme aracı yollamışız takas gibi düşünmek lazım
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler.
-
- Resmi Gönderi
Gfs ne zaman düzelirse ve o güncellemeyi kim yaparsa 2500 puan .
Sinan abi hayırlı geceler
-
Bu ney yaw korktum radarı açınca 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -