- Resmi Gönderi
Bu ne ki
Kelebek istilası 😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu ne ki
Kelebek istilası 😅
Hasta olmayacağımı bilsem pencere açık uyurdum çok seviyorum soğuk havayı.
yılbaşının buz gibi olmasını özledim 4 derece olmasını...
Sırf ayın 21 22 si için gece güncellemesini takip edeceğim yağışı bir tık kuvvetlendirmesini umuyorum daha iyi bir görsel şölen peşindeyim.
Angora abi bugün odaya bir tane küçük halı aldım markası angoraymış, aklıma sen geldin hemen =D
perkinshalver hosgeldiniz
Tahminlere göre bu geceden itibaren daha soğuk hava geliyor 4 gün sonrada kar yapacak kadar bir soğuk bir hava giriş yapacak ülkemize.
istanbulda 21 Aralık akşamından itibaren Anadolu yakası daha şanslı olmak üzere havada kar görecek tabii bende en şanslı yerlerdenim kocaelide olduğum için mutluyum gururluyum YAŞASIN KOCAELİ,YAŞASIN KOCAELİ 😃😃😃
HAYDİ BİSMİLLAH
Gözünüz aydın olsun inşallah dark and cold
Sarp hocanın dedigi gbi bu sene havada gorsek yeter diyecegiz galiba
Whisper abi sabah çekmiştim sana selamı var Çakırın 😃😃
Kuşla arkadas oldum resmen ben eve gelince çıldırıyor gagasını yediğim çok şirin
Aleykumselam ,ben cok emek verdim ve çok besledim..
İyi bak çakır a Yusuf
Aleykumselam ,ben cok emek verdim ve çok besledim..
İyi bak çakır a Yusuf
Eski beslediğim kuşlar geldi aklıma dayı bende az beslemedim. dark and cold hocam bu muhabbet kuşları çok hassas cereyana çok dikkat et evde, sağlıklı yaşları olsun ![]()
Eski beslediğim kuşlar geldi aklıma dayı bende az beslemedim. dark and cold hocam bu muhabbet kuşları çok hassas cereyana çok dikkat et evde, sağlıklı yaşları olsun
2015 yılında aldık bu kuşu 7 yıl olacak neredeyse hala yaşıyor
Bende 50-55 çift vardı.
Saatler sürerdi bakımları..Bir boş dükkan kiralamak zorunda kalmıştım.
Allah bereket versin çok para da kazandım kuşlardan..
Bakım takip zor..Birde gaddar hayvanlardır gagaları kartal pençesi gibidir bazen aman dikkat. ![]()