Akşam eve aldım ısıttım karnını doyurdum geri saldım. 
Sohbetimiz Bol Olsun
- 

- 
			- Resmi Gönderi
 UsTaD abi sana noldu moderatorlüğün gitmiş normal üye olmuşsun Emekli oldu  İşleri var meşgul biraz ... 
- 
			- Resmi Gönderi

- 
			Sanırım benim beyin hava soğuk olunca aşk hormonu salgılıyor ben öyle anladım 
- 
			12 aralık itibari ile bu forumda 3 yaşımı doldurduğumu farkettim. Sistem takip ederken yeri geldi üzüldük, yeri geldi sevindik, yeri geldi efsaneler kaçırıp depresyona girdik, ama hiç bozulmayan bir aile ortamı vardı. İyiki kayıt olmuşum bu foruma. Emeği geçen herkese teşekkürler. İyi geceler  ailesi ailesi 
- 
			UsTaD abi sana noldu moderatorlüğün gitmiş normal üye olmuşsun Ben zaten hep normal üyeydim Yusuf, ne kimseyi kendimden üstün gördüm ne de kimseyi kendimden aşağıda gördüm. Yetki, rütbe gibi şeylerin benim için önemi yok. 
- 
			12 aralık itibari ile bu forumda 3 yaşımı doldurduğumu farkettim. Sistem takip ederken yeri geldi üzüldük, yeri geldi sevindik, yeri geldi efsaneler kaçırıp depresyona girdik, ama hiç bozulmayan bir aile ortamı vardı. İyiki kayıt olmuşum bu foruma. Emeği geçen herkese teşekkürler. İyi geceler  ailesi ailesi İyi geceler Kemal kardeşim hayırlı olsun. İnşallah nice uzun seneler beraber sistem kovalamaya devam ederiz. 
- 
			Ben zaten hep normal üyeydim Yusuf, ne kimseyi kendimden üstün gördüm ne de kimseyi kendimden aşağıda gördüm. Yetki, rütbe gibi şeylerin benim için önemi yok. Seni bu yüzden seviyorum kimseyi kendinden üstün görmeyen insanları çok severim 
- 
			- Resmi Gönderi
 12 aralık itibari ile bu forumda 3 yaşımı doldurduğumu farkettim. Sistem takip ederken yeri geldi üzüldük, yeri geldi sevindik, yeri geldi efsaneler kaçırıp depresyona girdik, ama hiç bozulmayan bir aile ortamı vardı. İyiki kayıt olmuşum bu foruma. Emeği geçen herkese teşekkürler. İyi geceler  ailesi ailesi İyi geceler sana ve herkese Kemal 
- 
			Seni bu yüzden seviyorum kimseyi kendinden üstün görmeyen insanları çok severim Bende seni seviyorum canım kardeşim.  
- 
			Arada bir üzüldüğüm oluyor ama değmediğini anlıyorum hayat işte bir sevindirir bir üzündürür.. Hepimizin en son gideceği yer toprağın altı.. 
- 
			Bedesten çarşı girişi, Anıtpark.  
- 
			Ve pazar gününüz güzel geçer umarım hayırlı olsun. 
- 
			- Resmi Gönderi
 Ve pazar gününüz güzel geçer umarım hayırlı olsun. İNŞAALLAH 
- 
			Ve pazar gününüz güzel geçer umarım hayırlı olsun. Bu havada çok güzel uyunur Yusuf.  
-