- Resmi Gönderi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Biraz Sinerji Olsun Gefs 3. Senaryo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gefs 17. Senaryo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
İleri düzey meteorolojik makaleler,araştırmalar,analizlerin bulunduğu bir site öneririm.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
yarın sabah 6 ile 12 arası orta şiddette mgm nin istanbul genelinde bir kar öngörüsü var. Bakalım sistem çıkışta bir sürpriz yapacak mı
-
- Resmi Gönderi
yarın sabah 6 ile 12 arası orta şiddette mgm nin istanbul genelinde bir kar öngörüsü var. Bakalım sistem çıkışta bir sürpriz yapacak mı
Hadi tamam bu mgm yi pek beğenmiyoruzda arkadaş bu nedir ya nasıl bir sallama olmuş bu hafif kar olur olsa olsa
-
- Resmi Gönderi
Hadi tamam bu mgm yi pek beğenmiyoruzda arkadaş bu nedir ya nasıl bir sallama olmuş bu hafif kar olur olsa olsa
valla bilemedim kardeşim. Sanırım mahçup olmamak adına kar ikonu koyuyorlar. Hiç koymasalar ve yağsa bu sefer vatandaş diyecek mgm bizi yanıltıyor.
-
- Resmi Gönderi
valla bilemedim kardeşim. Sanırım mahçup olmamak adına kar ikonu koyuyorlar. Hiç koymasalar ve yağsa bu sefer vatandaş diyecek mgm bizi yanıltıyor.
Yok birde şöyle birşey var abi birde bunlara bak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Güncel haritalar bakmak gerekiyor
-
GEM ve CanCM4İ Şubat Ayı Tahminleri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
theron4rk01 FORUMA HOŞGELDİNİZ. Müsait bir zamanınızda hakkınızda kısaca bir selam mesajı bekliyoruz.
-
theron4rk01 Hoş Geldiniz Foruma😊👏🏻
-
- Resmi Gönderi
Hazır ekip buradayken hayırlı geceler diliyorum nöbet değişimi olsun
-
Hazır ekip buradayken hayırlı geceler diliyorum nöbet değişimi olsun
Aynen Başkan Sabah Çıktım İşten 3 Saat Uyudum Sadece🤪🤪
-
- Resmi Gönderi
İyi geceler herkese
-