Sohbetimiz Bol Olsun

• Günler ne alaka 😂 yeni uyanmıştım ondan öyle yazmışım herhalde. İyi geceler olması lazım 😂

Sen kendi yanlışını düzeltmesen ben daha fark etmezmişim, benim kafaya ne diyon ya 😂

• Günler ne alaka 😂 yeni uyanmıştım ondan öyle yazmışım herhalde. İyi geceler olması lazım 😂

Olsun ben şimdi gördüm, sabah görebileceğimizi hesaba katıp yazmışsın =D

‘’Pressure is a privilege’’

• Arkadaşlar birşeyi çok dikkat edip takip ettim gefs senaryolarında neden hep batı tarafını paylaşıyorsunuz bölgecilik yapmak istemiyorum ama her baktığım gönderi batı batı anlamadım doğrusu :) 🖤 ya ben yanlış anladım öyle ise kusura bakmayın.

• Resmi Gönderi

Arkadaşlar birşeyi çok dikkat edip takip ettim gefs senaryolarında neden hep batı tarafını paylaşıyorsunuz bölgecilik yapmak istemiyorum ama her baktığım gönderi batı batı anlamadım doğrusu :) 🖤 ya ben yanlış anladım öyle ise kusura bakmayın.

Gefs senaryolarda harita seçeneğinde llc modu yok ya kutup var yada Europa seçeneği ondan dolayıdır büyük ihtimalle

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Buzlar artık yere deyecek nerdeyse

• Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Efsanenin Peşinde Koşan Bir Kar Sever:kutup ayısı:

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Mahmut Sami: Aurora Borealis tarafından oluşturulan bir mesaj bu mesaj ile birleştirildi. (29 Ocak 2022 14:47).

• Gece kabus gördüm kapkaranlık bir apartmandayım önümde ışıldayan bir kapı vardı (lamba açıktı herhalde) kapı açıldığında evin içerisi ateşler içindeydi ardından siyah suratlı bir yaratık gördüm bana bağırarak bir şeyler söyledi ama dili çok farklıydı ne dediğini anlayamadım. İnanın bana ciddiyim çok kötü durumdayım nolur yardım edin.

• Resmi Gönderi

Gece kabus gördüm kapkaranlık bir apartmandayım önümde ışıldayan bir kapı vardı (lamba açıktı herhalde) kapı açıldığında evin içerisi ateşler içindeydi ardından siyah suratlı bir yaratık gördüm bana bağırarak bir şeyler söyledi ama dili çok farklıydı ne dediğini anlayamadım. İnanın bana ciddiyim çok kötü durumdayım nolur yardım edin.

Bizlere yazman,bizim de sana yazmamız sadece sana geçici rahatlık verebilir Yusuf.

Ailenle görüş ve doktoruna başvur abim.

Geçmiş olsun acil şifalar.

• Gece kabus gördüm kapkaranlık bir apartmandayım önümde ışıldayan bir kapı vardı (lamba açıktı herhalde) kapı açıldığında evin içerisi ateşler içindeydi ardından siyah suratlı bir yaratık gördüm bana bağırarak bir şeyler söyledi ama dili çok farklıydı ne dediğini anlayamadım. İnanın bana ciddiyim çok kötü durumdayım nolur yardım edin.

Çok geçmiş olsun dostum Allah'a dayan ve ona güven. Sana tavsiyem gece abdest alıp yat. Ve tabiki Whisper dayımın da dediği gibi biran önce doktora git görüş destek al