Koşmaları iyide duruş sıkıntı baksana,fren mesafesini ayarlayamamış Yusuf
Evet telefonuma çarptı şapşal 😃
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKoşmaları iyide duruş sıkıntı baksana,fren mesafesini ayarlayamamış Yusuf
Evet telefonuma çarptı şapşal 😃
dark and cold geçmiş olsun dostum
Evet arkadaşlar konumuza geri dönelim ne diyorduk?!?!?! Ne olursa olsun umudunu asla kaybetme..
Evet arkadaşlar konumuza geri dönelim ne diyorduk?!?!?! Ne olursa olsun umudunu asla kaybetme..
Umut belki diğer sayfadadır kapatma o kitabı
Ne kadar başarılı olursam olayım ölüm kaçınılmaz bir gerçek şurada ortalama 70 75 sene ömrümüz oluyor ve bu yüzden hayatımda bir şeyleri başarınca mutlu olamıyorum nasıl olsa kazandığım şeyleri ölünce kaybedeceğim kafasındayım bu tür düşünceleri nasıl kafamdan yok edebilirim?
Hayırlı Geceler
Ne kadar başarılı olursam olayım ölüm kaçınılmaz bir gerçek şurada ortalama 70 75 sene ömrümüz oluyor ve bu yüzden hayatımda bir şeyleri başarınca mutlu olamıyorum nasıl olsa kazandığım şeyleri ölünce kaybedeceğim kafasındayım bu tür düşünceleri nasıl kafamdan yok edebilirim?
Anı yaşa derim
Sende bipolar bozukluk ve asperger mi var
@Salihh engeli açsanız artık
@Salihh engeli açsanız artık
Salihin arkadaşı mısın ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Benim yazdıklarımda halen şüphe ile yaklaşıyorsunuz anlam veremedim . Sistemlerin saatine kadar mı yazmak lazım artık
Benim yazdıklarımda halen şüphe ile yaklaşıyorsunuz anlam veremedim . Sistemlerin saatine kadar mı yazmak lazım artık
Hocam eğer sistem 26 değilde 27 Şubat’ta girerse ve kar sabah değilde öğlen veya akşam başlarsa yanılırsın hocam.
Herkesin beklentisi kendi bölgesi üzerine. Komik