Günaydın aielesi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar
-
Günaydın HS ailesi
-
cografyaciburak hocam İzmiri sormuyom tamam ay ortasındaki sistem güçlü mu geçen hafta gelenden
-
- Resmi Gönderi
Günaydın
aielesi
Hayırlı Sabahlar
Günaydın HS ailesi
İyi günler herkese
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tunceli Ovacık
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tunceli Ovacık
Maşallah maşallah.. Valden voltran gözleriniz aydın olsun abim.Bu sezon yakaladınız sanırım önceki kış yağışlarınızı
Allah her bölgeye,ile, köye,tüm yurda versin inşallah..
-
Soru çözerken bile karşıma çıkıyor 😂😂🤣🤣
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Demin Bünyamin Hocayı izledim. Karşıma çıktı. Aynen şöyle diyor.
"Her gelen sisteme kuvvetli kar derseniz mutlaka bir tanesi tutacaktır."
Belli kendisi de sıkıldı iyice bu sosyal medyadaki alimlerden.
-
izmirdeki kutleye bakın merkeze gelirse nolur acaba kipkirmizi
-
2 3 gün içinde 70 cm kar yağdı, 2 haftadır erimiyor. Eriyen kısımlar da yollarda göller oluşturuyor. Yürümek zor. Kaldırımlar 10 gündür karla kaplı. Millet yolun ortasından yürüyor. Ana yollar dışındaki yollar kar çamur.Olması gereken mi bu, yoksa biz mi biraz fazla hizmet bekliyoruz belediyeden.
-
- Resmi Gönderi
2 3 gün içinde 70 cm kar yağdı, 2 haftadır erimiyor. Eriyen kısımlar da yollarda göller oluşturuyor. Yürümek zor. Kaldırımlar 10 gündür karla kaplı. Millet yolun ortasından yürüyor. Ana yollar dışındaki yollar kar çamur.Olması gereken mi bu, yoksa biz mi biraz fazla hizmet bekliyoruz belediyeden.
Kar için suskun kalıyor belediyeler.
-
Receb Ayına girmişken şu hadisi bırakıyorum buraya
Receb Ayı Allah’ın, Şaban Ayı Benim, Ramazan Ayı Ümmetimin Ayıdır.
Hadisi Şerif
-
Selamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar
Ailesi 😊😊
-
- Resmi Gönderi
Aleykumselam..İyi akşamlar herkese
-