KARABÜK-YENİCE'den anlık güzel bir çekim olmuş
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
hayirli geceler
-
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı Günler, hayırlı Cumalar
-
- Resmi Gönderi
Bir güzel kare
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
tersten bakınca ilk gördüğüm görüntünün ters olduğunu farkettim.Muazzam bi foto.
-
- Resmi Gönderi
tersten bakınca ilk gördüğüm görüntünün ters olduğunu farkettim.Muazzam bi foto.
ben monitoru ters cevirdim. mukemmel bir foto
-
kafamı çevirip baktım beynim sulandı ama iyimiş
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dün Ordu'da yağış gelirken çektim paylaşmayı unutmuşum
-
Bu yilin kalan son 5 ayi cok sert geçecek.Alisik olmadigimiz olaylar gorecegiz ekonomik acidan.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler olsun..
MFÖ ne demişti?
Majorler tükendi,
Minörlere yolculuk,
Bodrum Bodrum
Yahu bunun fiyatı beni ilgilendirmez..Minareyi çalan kılıfını hazırlar derler.
O fiyat ödenmiş demektir,ben o fiyatları ödeyebilecek olana kafayı takarım.
Nasıl bir gelir var ,nasıl bir imkan var ona bakarım veya sorgularım.
Merdiven altı bir yer olsa da odense veya istense isyan edersin ve medyada,sosyal ağlarda paylaşım edersin.
Girdiğin yer bellidir az çok ..Niye bunu attın ki sosyal medyada gördük

Ben güldüm sadece .. Sağda solda 3-5 TL lik
hesabı yapılıyorken sen bir suya 60 küsur tl para veriyorsun.İşletmeler sizin gibi değerli insanları dört gözle bekliyorlar..Siz varsanız onların sırtı yere gelmez .
Menü de o bombalar patlarım ben diye yazılıdır, yediğin bellidir, içtiğin de belli.. Fiyatları da belli, neyin paylaşımı bu acep Recep?
1 ADET KÜÇÜK SU 68 LİRA
14 Temmuz 2022 gününe ait olan faturada 9 adet 33 ml'lik su için 612 TL ücret yansıtıldı. Bu hesaba göre 1 tane suyun fiyatı 68 liraya denk geliyor. 1 adet hamburger için 395, 1 adet pizza için ise 425 TL ücret alındı. Sigaranın 100 lira olduğu faturada Türk kahvesi 62 lirayken servis ücret için de 3 bin 100 TL fiyat çıkartıldı.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar herkese.
-
bu yağışlar hangi dönemin yağışları?
Baktım çünkü önceki 5 güne öyle bi yağış gözükmüyor hatta hiç yağış gözükmüyor o bölgede. -
- Resmi Gönderi
bu yağışlar hangi dönemin yağışları?
Baktım çünkü önceki 5 güne öyle bi yağış gözükmüyor hatta hiç yağış gözükmüyor o bölgede.Sıcaklık
-