Whisper abi ay gibi parlıyorsun
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
corona yine türedi 2 doz sınovac olmuştum 3. doz olucam bugün yan tesir yapacakmı bakalım heyecan bastı ayrıca site çok güzel olmuş ^^
Ben hiç olmadim ve olmayacağım
-
Bende
-
tercih
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sitenin yeni hali harika olmuş eline sağlık Mahmut Sami abi ve emeği geçen herkes
-
Avrupada sıcaklardan dolayı 4224 kişi hayatını kaybetti.
-
İngiltere'de İST TARİHİ, geçici, sıcaklık rekoru: 40.2 °C.
Normal bir iklimde sıcaklık düşünüldüğünde bu ülkede imkansız. Detaylar yazıda
: https://to.meteoradar.ro/afc492
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
İyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır yoktum bir takım iş ve uğraşlardan dolayı aktif olamıyorum site tasarımı çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık
-
- Resmi Gönderi
-
İyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır yoktum bir takım iş ve uğraşlardan dolayı aktif olamıyorum site tasarımı çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık
Hoş geldin abi iyi forumlar
-
Hayırlı akşamlarınız olsun
-
- Resmi Gönderi
Aleykümselam hayırlı akşamlar
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bende mavi
-