Farklı bir çekim oldu Gülyalıdan Boztepeye kadar
havanın gerçek rengi de gözükmüş oldu diğer fotoğraflar tam belli etmiyordu
Güzel çekimler eline sağlık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFarklı bir çekim oldu Gülyalıdan Boztepeye kadar
havanın gerçek rengi de gözükmüş oldu diğer fotoğraflar tam belli etmiyordu
Teşekkür ederim ne demek
nereler tuttu Yks tayfa 🤡🤡
Edit: İKÜ bilgisayar
Hayırlı olsun
Banada Sakarya Üniversitesi Tarih çıktı istediğim bölüm istediğim üniversiteydi İstanbul'dan ayrılıyorum artık
Ben mezun bıraktım 1 sene daha dayı. İstediğim yerler gelmedi maalesef
En iyisini yapmışsın Mehmet bu sene çok yığılma oldu ve büyük sıkıntılar oldu yerleşmede hayırlısı olsun inşallah istediğin yere yerleşirsin seneye
Aramızda olup olmadığı önemli değil sınavlarda başarı gösteren tüm öğrenim gören öğrencileri
Tebrik ediyorum.
Hayırlı olsun Ömer Sarp Özdoğan
Emeğine sağlık Sahutt Ömer’in dediği gibi çok sıkıntılı bir seneydi, yola devam muradına erersin inşaallah. Yerleşemeyen 3 arkadaşım var, ek tercihleri bekliyorlar.
İÜC Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
Banada Sakarya Üniversitesi Tarih çıktı istediğim bölüm istediğim üniversiteydi İstanbul'dan ayrılıyorum artık
Hayırlı olsun ne güzel istediğin yeri tutturmuşsun inşallah ben de istediğim yeri tutturabilirim
Tarih cidden çok ilgi çekici bir şey ama benim hedeflerin dışında kalıyor biraz o yüzden hobi olarak ilgileriniyorum
Emeğine sağlık Sahutt Ömer’in dediği gibi çok sıkıntılı bir seneydi, yola devam muradına erersin inşaallah. Yerleşemeyen 3 arkadaşım var, ek tercihleri bekliyorlar.
Hayırlı olsun sana da güzel bir bölüm bence metalurji
Teşekkür ederim sanada hayırlı olsun
Hayırlı olsun ne güzel istediğin yeri tutturmuşsun inşallah ben de istediğim yeri tutturabilirim
Tarih cidden çok ilgi çekici bir şey ama benim hedeflerin dışında kalıyor biraz o yüzden hobi olarak ilgileriniyorum
Benim hedefim yüksek Akademisyenlik veya en kötü Öğretmenlik düşünüyorum çok çok sıkı çalışacağım bu yüzden sende umarım istediğin bölümü kazanırsın
Teşekkür ederim sanada hayırlı olsun
Benim hedefim yüksek Akademisyenlik veya en kötü Öğretmenlik düşünüyorum çok çok sıkı çalışacağım bu yüzden sende umarım istediğin bölümü kazanırsın
Valla uğraşıyorum bakalım umarım başarabilirim zor bir hedef ama deneyeceğim
Hayırlı forumlar
Üniversiteye yerleşenlere hayırlı olsun
Bende sonraki sene yeniden şansımı deneyecem hadi hayırlısı
Hayırlı forumlar
Üniversiteye yerleşenlere hayırlı olsun
Bende sonraki sene yeniden şansımı deneyecem hadi hayırlısı
Hayırlısı olsun inşallah bu sene istediğin yeri kazanırsın
Geçen Ankaradan dönüşte bu yoldan geçtik çok riskli bir yol kaza çok oluyor Karabük-Zonguldak yolu
O değilde Zonguldağa en erken kar Ekimde düşmüş.Bu sezonu Kasım-Aralık erkenden açsak güzel olurdu en az iki efsane bekliyorum bu sene inşallah kendi konumum ve türkiye içinde inşallah güzel bir sezon olur