- Resmi Gönderi
EmrKayaa hoşgeldin..
Bizim Emre 'misin?şifre falan mı unuttun?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEmrKayaa hoşgeldin..
Bizim Emre 'misin?şifre falan mı unuttun?
Bir zamanlar karateKamil vardı.
ECMWF Ağustos 22- 29 arası Son güncelleme
Bu ne demek oluyor
Biraz yazı ile yazsan sana zahmet
ECMWF 2 metre haftalık sıcaklık anomalisi 1 haftalık sürecin 1991 - 2020 referansına göre çıktısı
Kış yaklaşınca üye artışı başlıyor o zaman anlayın ki kış yaklaşmış
29 Ağustos - 5 eylül arası haftalık sıcaklık anomaly baz alınan referans 1991- 2020 ..
5-12 eylül
12-19 eylül
19 -26 eylül
26 -eylül 3 ekim arası
Bunlar değişir büyük ihtimal.
Gayet iyi çıkmış
olaya bak ahahahha
Kerem Ökten'i hiç sevmem.
Lakin sırf televizyonda "meteoroloji uzmanı" sıfatıyla bulunmasından ötürü RTÜK'e şikayet edilmesi anlamsız ve saçmadır.
Aktif kanallara çıkan strateji uzmanı,ekonomi uzmanı vs gibi alanlarla akademik bağlantısı bulunmayan onlarca kişi var.Bunlara bakın.
Kadir doğru demiş.. Şikayet eden hazımsızlar neyin ne olduğunu idrak edemeyenler.
Sevmek veya sevmemek meseleni geçtim o başka mesele ama işin özü dediği gibi.
Çok ama çok saçma bir gerekçe.
Savaş ve terör uzmanı
Güvenlik uzmanı
Tırı viri uzmanı diye onlarca insan Tv'de cirit atıyor.
İlgi alanı olan konu hakkında,o konuda bilgisi olan birisinin konu hakkında konuşması, fikir beyan etmesi ne zaman suç oldu?
Fikrimiz bu açıkladık ama,
böyle şeyleri foruma tasimasak iyi olacak sanki.
Kerem Ökten Efsane seveni yok bu alemde:
Daha Çok GösterKadir doğru demiş.. Şikayet eden hazımsızlar neyin ne olduğunu idrak edemeyenler.
Sevmek veya sevmemek meseleni geçtim o başka mesele ama işin özü dediği gibi.
Çok ama çok saçma bir gerekçe.
Savaş ve terör uzmanı
Güvenlik uzmanı
Tırı viri uzmanı diye onlarca insan Tv'de cirit atıyor.
İlgi alanı olan konu hakkında,o konuda bilgisi olan birisinin konu hakkında konuşması, fikir beyan etmesi ne zaman suç oldu?
Tweeii görünce güldüm direkt Kerem Ökteni hiç sevmem yazmışya abi
zerre şaşırmadım. Biriside Doktor Oetker falan demişti öncelerden
Kadir Emre nin görüşünde tabiki haklı .
Bence de doğru demiş. İlla bir diplomaya ihtiyacı yok. O sonuç olarak bir kitlenin güvenini ve saygısını kazanmış biri. Kim ne derse desin. Seversin sevmezsin. Biz bu hobinin içinde olduğumuz için ona veya bu tavırlarda olan başka birine karşı farklı şeyler düşünebiliriz. Fakat kim ne derse desin. Sırf kendine meteoroloji uzmanı dediği için ceza falan almaz. Saçmalıktan başka bir şey değil.
Forumla çok fazla ilgisi olmadığı için fazla dile getirmeyelim. Bizi ilgilendiren konular değil. Daha önce eskiden tahmin yaptığı platformdan bu yüzden ban yedi diye neler yazdığını hepimiz gördük.
Kerem Ökten'i sevelim,sevmeyelim "kimsenin yapamadığını yapıyor"
Şikayet edenler de onun yediği ciğere mundar diyenler.
Gel çık TV ye,gel konuk ol,bir fikir alalım denilse onlara,onlarda kuş sanıp kendini "kanat takar giderler"yüzde yüz eminim
Kesinlikle katılıyorum. Kerem Ökten ve Orçun Bostancı televizyon işini gayet profesyonel götürdüler. Hala da devam ediyorlar. Saygı duyuyorum açıkçası. Amatör meteorolojide en bilgili onlar veya değil demiyorum. Ama ellerindeki ürünü en iyi pazarlayan başarılı olur, her işte böyledir bu..