- Resmi Gönderi
Orçun bostancı iyi bir insan ancak Kerem Ökten için aynı şeyleri söyleyemem insanlığı bir yana bilgisi bir yana ve primi bir yana.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOrçun bostancı iyi bir insan ancak Kerem Ökten için aynı şeyleri söyleyemem insanlığı bir yana bilgisi bir yana ve primi bir yana.
Tadında bırakalım arkadaşlar :olumlu:
bugün istanbulu gezdik, siz orada nasıl yaşıyorsunuz kalabalığı ayrı bir dert. Trafiği ayrı. Pahalılığı ayrı
bugün istanbulu gezdik, siz orada nasıl yaşıyorsunuz kalabalığı ayrı bir dert. Trafiği ayrı. Pahalılığı ayrı
Türkiye'deki en ucuz ürünleri İstanbul'dan başka bir yerde bulamazsın nüfus çok olan yerde az olan yere göre her zaman ucuzluk vardır
Türkiye'deki en ucuz ürünleri İstanbul'dan başka bir yerde bulamazsın nüfus çok olan yerde az olan yere göre her zaman ucuzluk vardır
Sende sadece ucuzluk demişsin
Ucuz alacağız diye trafiğini, kalabalığını görmeyin mi dersin?
Büyük yerden her zaman uzak durmakta fayda var,lakin imkanlar ona müsade ediyorsa.
Her türlü insanı yoran, üzen olayları bol bol yaşarsınız.
Ne şeytanı gör,ne salâvat getir
Orçun bostancı iyi bir insan ancak Kerem Ökten için aynı şeyleri söyleyemem insanlığı bir yana bilgisi bir yana ve primi bir yana.
ekranlarda iyi gözükmek cici gözükmek kolaydır. Ama ne diyordu yaradan. ''siz onları seversiniz fakat onlar sizi sevmez.'' ismi geçen 1.ci şahısa hitaben söylüyorum.
Arkadaşlar şu konuyu kapatalım. Boşverin herkesin iyiliği kendinedir.
>>>WinteR<<< hocam seninle model takibi yapmayı özledim cidden model sayfasında ben atiyorken sen çizim yapiyordun umarım bu senede Güzel anlar yaşarız heyecanlı model takipler 😁❤️❄️☃️
Ömürümüz oldukça, zaman buldukça yaparız hasan. inşallah güzel bol yağışlı sonbahar kış geçiririz.
Hayırlı geceler.
Olanlara olmayanlara kendimiz rakibi olalım örnek olarak yazıcam sakın üstünlük veya kendini beğenme algısı olmasın geçen sene ki tahminci kadromuz nasıldı .
Ben yan gelip yattım mı hayır en iyisini yapmaya çalıştım fakat kendimi rakip olarak görüp çalışmaya devam ederek.
Kimin ne başarısı varsa tebrik ediyorum.
Neymiş Bolatelli iyi golcü ama sorunlu deniliyor du bizde örnek çok olur.
Sahutt müsait bir vakitinde özel mesajlarına bakarsan sevinirim
Ömürümüz oldukça, zaman buldukça yaparız hasan. inşallah güzel bol yağışlı sonbahar kış geçiririz.
Hocam yeni gördüm kusura bakma insAllah güzel bol yağışlı sonbahar kış olur dediğiniz gibi
Sokakta adam su satıyor 5 lira verdik.