Samsunda bugün hava ciddi bunaltıcıydı Bulut bile yok havada
Hava kendini aştı bulutsuza döndü.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
"+8 in görüntüsü uzaktan basit gelir". Bu modellerde görünen serinlemeyi fazla dikkate almıyorsunuz ama bu şekilde gelirse, akşamları özellikle sabahları uzun kollu giyeceğiz farkındaysanız.. O yüzden küçümseyin değerini bilin.
Ben şimdi modelleri takibe alacağım bu serinleme için. Hatta yarım saat kırk beş dakika olmuş gfs güncellemesi başlayalı. Güzel bir çıktı olmuşsa buraya da paylaşırım hemen.
-
Ağrı dağı 22 ağustos FOtoğraf Bu akşam çekildi. 50 derece olsa yine direnir öyle soğuk
Ama bitecek ölmeden görecem be bitrtiğini ömrüm varsa. -
Adanam Yanür Abi Bu Ne Hiç Esmür Oturduğum Yerde Cığıl Cığıl Terliyom🥵
-
Oyyyyyt! Gölcüğe bakın be..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
bursada cok bogucu sicaklik yuksek degil ama bunaltiyor
Kanka uludağda kar varmı? vardır diye düşünüyorum az bir noktada ? Dikkatini çektimi hiç. Görükledesin ya sen zirve gözükür ordan
Bundan 15 sene öncesi direk kesin vardır derdimde şimdi emin olamıyorum malum kar az yazyor yazlar sıcak oluyor .
Çok az noktada vardır kar Görüklede tam yeri

-
Join the HS FORECAST SYSTEM FORUM Discord Server!Check out the HS FORECAST SYSTEM FORUM community on Discord - hang out with 20 other members and enjoy free voice and text chat.discord.ggBu arada Sitenin resmi Discord adresine de bekleriz

-
Bunalttı iyice nem yahu
-
Bu arada Sitenin resmi Discord adresine de bekleriz

Hiç almayayım bu kadar geç haberim olmuşsa bu sunucudan benim gelmenin bir anlamı yok.
-
- Resmi Gönderi
Hiç almayayım bu kadar geç haberim olmuşsa bu sunucudan benim gelmenin bir anlamı yok.
1-2 yıldan beri paylaşılıyor bu link sen gormemis olabilirsin
-
- Resmi Gönderi
Bu üyelerin kurduğu sunucu sitenin yönetimi sorumlu değil yani .
-
1-2 yıldan beri paylaşılıyor bu link sen gormemis olabilirsin
Pekii bana bundan neden bahsetmediniz de boşu boşuna HS discord sunucusu açmama sebep oldunuz
-
- Resmi Gönderi
Pekii bana bundan neden bahsetmediniz de boşu boşuna HS discord sunucusu açmama sebep oldunuz
Yazismalarda sana demiştim Yusuf.
-
Yazismalarda sana demiştim Yusuf.
Kusura kalma dikkat eksikliğim olunca göremiyorum bazen. Discorddan da biraz laf saydırdım arkadaşlara birde sana özür dilerim
-
- Resmi Gönderi
Kusura kalma dikkat eksikliğim olunca göremiyorum bazen. Discorddan da biraz laf saydırdım arkadaşlara birde sana özür dilerim
Sadece sayı sayalım Yusuf ..
Atar giderden uzak durmakta fayda var
-