Uyarımızı aldık Banlanıyoruz. .Kimden aldık Reisten. Reis kimWhisper Reiz
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Uyarımızı aldık Banlanıyoruz. .Kimden aldık Reisten. Reis kimWhisper
Reiz
MGM hariç uyarı atmam
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı geceler herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gunaydın abi alıntımı senmi yaşadın bunu?
-
- Resmi Gönderi
Gunaydın abi alıntımı senmi yaşadın bunu?
Hayırlı sabahlar,Günaydın
Alıntı yaptım Oğuzhan, hoşuma gitmişti:)
-
- Resmi Gönderi
gunaydin arkadaslar. abi cok guldum ben ``abi benim devam et``
bursada hava cok bulutlu -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mumbar dolması yiyeceğiz içini hazırlama aşamasındayız
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Herkese tekrardan merhaba uzun bir fındık maratonu oldu şimdi harmanda kurumasını bekliyoruz ben de o arada çarşıya ineyim dedim kuruduğu zaman patoza verip dışındaki yeşil kabuktan (kuruyunca kahverengi oluyor) ayrılacak ve yenilen kabuklu fındık olacak
-
- Resmi Gönderi
Mumbar dolması yiyeceğiz içini hazırlama aşamasındayız
afiyet olsun bereketli olsun. allah olmayanlarada versin. malum ekonomimiz ortada herkez oyle cani istedigi zaman pizzaydi suydu buydu bulup yiyemiyor
-
- Resmi Gönderi
dark and cold afiyet olsun
-
Ben her zaman söylüyorum, bu gölcükte sorun var. Siz sürekli böyle hüsrana uğramıyorsunuz ben bu sene orajın o sunu göremedim, görmemeye de devam ediyorum. Şimdi hiç oraj göremeden bitirirsem bu yazı çok trajikomik olacak
-
Selamün Aleyküm Nemli Ve Sıcak Havanın Başkentinden Hayırlı Akşamlar
Ailesi
-
Ya yeter artık, sabrım taştı ya. Yine ucu ucuna kaçıracağım kırmızı hatta çok ufak bir alanda mor kütleyi.
-
bu gölcükte cidden bir şey var, bu sene hep ucu ucuna kaçırıyorum 1 tane bile oraj göremedim bilimsel bir açıklaması olmalı bunun
-