- Resmi Gönderi
Cfs bak sahut arka arkaya 1 ay verir son 1 hafta pırt 🤓
Climate fos system
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCfs bak sahut arka arkaya 1 ay verir son 1 hafta pırt 🤓
Climate fos system
yağmur zayıfladı bu saatten sonra yağarmı bilmem konum için fiyasko oldu .4.8 kg yagış almış
Batıdan bu yana yağiş gelemedi ucu geldi öyle kaldı radara bakarsan Sel de kazın ayağı öyle değil. Işte
Yapcak birşey yok
Bana bu yaz hep oldu. Ama 1 tane oraj alabildim sonunda
Bana bu yaz hep oldu. Ama 1 tane oraj alabildim sonunda
doğrudur . Ben oraj sevdalısı değilim. Oraj hiç olmasın porblem değil yeterki yağsın. ama malesef olmadı
Sinan başkan çok iyi tahmin yapıyor, ama veri paylaşımı ve detaylı anlatımı çok az yapıyor. Bu da acemi hissiyatı veriyor bana
Bence biraz bunlara ağırlık ver Sinan abi..
Düşünsene acemi adam böyle tahmin yapıyor birde usta olduğunu düşün öf verileri detayları yazdığını
Bu arada rüzgar durumu da sağlam, sanırsam son 2-3 gün kala rüzgarın durumu kesinleşiyor. Ama kerem Ökten vadenin uzun olmasına rağmen kuvvetli rüzgarlarla üşüyeceğiz diyor, neye göre yapıyor bunu bilmediğim bir durum mu var. O yüzden mi anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını çözemedim bir türlü.
Hayırlı akşamlar herkese..
Alttaki görsel 80-85 senelik bir okul çantası.
Ahşap ve lastikler ile tutturulmuş, bir dede veya babanın torununa,evladına yaptığı el işi.
Sahibi belli kendi köyümüzden..Nereden nereye geldik arkadaşlar. İmkanlar ve imkansızlıklar..
Hayırlı haftalar.
Ordu ne yapmış öyle yahu.
Okan bozyurt hoca alize rüzgarlarının hızlanarak sıcak suyun Avustralya taşındığını ve pasifikte yüzeye daha soğuk suyun ortaya çıktığını belirtiyor buda la ninanin acaba ileride kuvvetlenecegi anlamına geliyor mu ?
Takibe devam
Hayırlı haftalar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Tamam işte Samsun kendini bloke edince yemeyenin malını yerler hesabı yağış orduyu tercih ediyor.
Ordu canavar gibi. heryere yağmış . Aslında dünkü hat geniş çaplıydı heryere güzel yağış bırakabilecek potansiyeli vardı ama nasıl olduysa pat diye birden samsun blloke olunca .) hop Orduya geçiş oldu Ordu ekmeği yedi. Samsunda uyusun. merkeze yağdı güzel 33 kg .Köyede az yağmış. TEKKEKÖY ilçesi köyüne
Tamam işte Samsun kendini bloke edince yemeyenin malını yerler hesabı yağış orduyu tercih ediyor.
yemeyenin malını yerler sesli güldüm Ama hakikaten bitişik 2 şehir arasında dramatik bir fark var.
Ecmwf ucundan azıcık +8 değdirmiş, gfs de +8 soksa çok iyi avantaj olacak. Kalmış 7 gün. Vade çok uzun değil
Hahaha sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorum, her sistemde böyleyim zaten. 5 mm yağışı bile kovaladığım oluyor.
Hayırlı haftalar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu yağış yaklaşık 1-2 saatte düştü Ordu'da cidden özlemişim böyle havaları
Hayırlı günler herkese.
angora06 hoşgeldiniz