Az önce Atatürk Kent Ormanında Ryan Babelle karşılaştım, fotoğraf çekindik gitti köpek gezdiriyodu
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Gümüşhaneden selam 😊
Aleykümselam Hasan
AM4 soket uyumlu rgb veya rainbow soğutucu arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
Ben anlamam bana demezsin zaten de

Az önce Atatürk Kent Ormanında Ryan Babelle karşılaştım, fotoğraf çekindik gitti köpek gezdiriyodu
Nerde foto?
Güzel etmişsin Wriscuttern
-
Aleykümselam Hasan
Ben anlamam bana demezsin zaten de

Nerde foto?
Güzel etmişsin Wriscuttern
Abi atmak istemedim ya. Pek sevmiyorum kendimi paylaşmayı, bu foruma özel bir durum değil sosyal medyamda bomboştur
-
- Resmi Gönderi
Abi atmak istemedim ya. Pek sevmiyorum kendimi paylaşmayı, bu foruma özel bir durum değil sosyal medyamda bomboştur
En iyisini edersin abim
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
-
Hayırlı geceler herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
-
İşte çatlıyor dediğim olay tamda bu oluyor
Zınk hakkını vermişler helal olsun
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ağrı dağına hala ilk kar düşmemiş geçenki serinlemede ilk kar yağışının yağması bekleniyordu Beklenen yağış gerçekleşmeeyince kuru soğuk yaptı . önümüdeki günlerde küçük bir yağış gözüküyor ama kimbilir o yağışta şüpheli duruyor İlk kar yağışının eylülün 20 sinden sonraki sürece sarkacak gibi görüntü var Eğer sarkarsa bu durum Ağrı dağı için ilk olabilir.
Fotoğraf 9 Eylül saat 17 dolayları .
-
- Resmi Gönderi
Salı gecesi ve Çarşamba günü takip ettim. - 7 - 8 derecelerde kar gösteriyordu anlık. Bazı ünlü sayfalar da son dakika haberi olarak geçtiler kar haberini
-
20 eylül sonrası gelen serinleme var çoğunlukla o tarihlerde 17 19 dereceler ölçüldüğünden gündüz max 20 dereceleri bulamayacağımızdan emin gibi bir şeyim.
-
Hava yine sıcak olmaya başladı
-