- Resmi Gönderi
Selamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar
Ailesi 😊😊
Aleyküm selam, hoşgeldin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar
Ailesi 😊😊
Aleyküm selam, hoşgeldin
Aleyküm selam, hoşgeldin
Hoşbuldum Reis Sende Hoşgeldin
ABD, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne karşı silah ambargosunu kaldırdı.
haber doğruysa Yunanistan'ın ardından oraya da yığınak yapacak demek olur bu da Türk - Yunan harbi için kaçınılmaz olacak demektir
İran da duyduğum kadarıyla Azerbaycan sınırına yığınak yapmış anlaşılan önümüzde ki aylar çok sıcak geçecek
Herkes de biliyor ki asla öyle bir savaş olamaz ki olursa maruz kalınacak ambargoyu kimse istemez anca arada sözlü atışma ve hava sahası ihlalleri olur
Hayırlı Akşamlar yavaştan yerimizi alalım kış yaklaşıyor
Ağrı Dağında buzul erimesi azalsada hala devam ediyor. Buzul jaybetmeye bir kaç gün daha devam edecek.
Hayırlı akşamlar abim,hosgeldin
Hayırlı akşamlar Kış mevsimini bundan dolayı seviyorum
Samsunda bugün fırın gibi
ECMWF toplam yağış haritası Eskeşehir boşluğu direkt göze çarpıyor kabak gibi
Vay be mevsimler ne çabuk geçiyor koca 3 yaz ay'ını geride bıraktık ve öğleden sonra yaz a güle güle diyoruz..
sıcaktan başım ağrıdı kötü oldum.40 dereceyi geçti konumda acayip bir hava var .
sıcaktan başım ağrıdı kötü oldum.40 dereceyi geçti konumda acayip bir hava var .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Baya yükselmiş vay be
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hissedilen 42 derece
Burada da tahminimce bir kaç saate serinleme başlar.
Rize'nin Güneysu ilçesinde hissedilen sıcaklık 50 dereceye ulaştı