- Resmi Gönderi
Ara tatil sebebiyle izin yapacağım 1 hafta yatıyorum
Bir süreliğine aktif olurum sizi özledim yahu..
Hayırlı geceler olsun herkese.Kaybolma Yusuf
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAra tatil sebebiyle izin yapacağım 1 hafta yatıyorum
Bir süreliğine aktif olurum sizi özledim yahu..
Hayırlı geceler olsun herkese.Kaybolma Yusuf
Günaydın taksimdeki bombalı saldırıyı lanetliyorum
Şimdi bazı akıllı vatandaşlar yıl olmus 2022 hala bombali saldırı nasıl yapabiliyorlar diyor burada hem emniyet teşkilatını hemde devlete bir laf sokma çabasında olanda var eeee Taksim'e günde kaç milyon kişi giriyor hepsini tek tek arayacaklar mi x ray e mi sokacaklar.
Günaydın,Bizlerde öyle :olumlu:
Şimdi bazı akıllı vatandaşlar yıl olmus 2022 hala bombali saldırı nasıl yapabiliyorlar diyor burada hem emniyet teşkilatını hemde devlete bir laf sokma çabasında olanda var eeee Taksim'e günde kaç milyon kişi giriyor hepsini tek tek arayacaklar mi x ray e mi sokacaklar.
Davulun sesi uzaktan hoş gelir..Sallama yorumlar ile olmuyor işte.
Yazılacak çok şey var ama burası yeri değil,pas geçtim bende Eren
Sen soyledigin mantiga gore Hindistan diye bir ulke yeryuzunde olmamasi lazim.Elestirenler; sinirlardan geçişte esnek davranilmasini eleştiriyor.Ama bence bu saldiri farkli.
Söylenecek çok söz varda işte.. Allah akıl fikir versin yazmak çizmek kolay ne de olsa
Sen soyledigin mantiga gore Hindistan diye bir ulke yeryuzunde olmamasi lazim.Elestirenler; sinirlardan geçişte esnek davranilmasini eleştiriyor.Ama bence bu saldiri farkli.
Kim tarafından yaptırıldığını zaten biliyoruzda işte menfaat gereği devam 🙂
Ulliminati örgütü hiç konuşulmuyor. Çoğu şeyin arkasında onlar oluyor, YPG PKK hikaye
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hayırlı günler herkese..
Vadi kalmadı ve herkes oldu yav bunlar daha ne edecekler
Bir aralar yine de arada derde bakardım,zaman öldürmek bizde en iyi yapılandır.
Kitap oku spor yap vsvs gibi işlere zaman ayırmayı düşünmeden bakardım denk gelirse.
Lakin 3 kişi Amerikan üssünü basınca:) pes dedim daha da bakmadım.
Malum karekterin kurşunu dişiyle sektirmesi veya ağzıyla yakalaması eksik kalmıştı o dizi de,bende onu da yapmadan bıraktım orada seyretmeyi:)
Şaka bir yana topluma bir faydası olmayan ve gazla senaryoları yazılan diziler nefret ettirdi.
Yeterli sayıda dizi var ekran kalabalığı olmasın bunlar da biraz yatsınlar kenarda.
Rusya nin Ukranya dan istedigini aldiktan sonra bir Nato ulkesiyle savasa girecegini dusunuyorum.Polonya olabilir.Isler bu noktada cok kotu hal alacak.
Bakalim bu gelismeden sonra nasil bir sonuç çıkacak?
Bakalim bu gelismeden sonra nasil bir sonuç çıkacak?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
ben daha çok 3.dünya savaşının bahanesi hangisi olacak onu merak ediyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Allah rahmet eylesin