- Resmi Gönderi
Kiralara zam gelmiş sanırım ve cimentoya
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKiralara zam gelmiş sanırım ve cimentoya
Nasıl bir gün bu ya hala aklım almıyor
yasarbahadirr iyi misiniz? Son durum nedir?
yasarbahadirr iyi misiniz? Son durum nedir?
14 saattir online değil yaşar..
okan331 Sahut ile aynı konumda,
13 saattir online değil
jubayl 10 saattir yok online değil
Mehmet Ali aynı 9 saattir yok
Sefa kazancc ve Sahutt gibi diğer arkadaşlar da
İnşallah hayırlısı ile gelirler aramıza yazarlar
Bölgesi çok sıkıntılı kardeşlerimizin
Allah yardımcıları olsun ülkemizde ne yazik ki zemin incelemeleri yapilmadan binalara zemin raporları cikartiyorlar deprem her ne olursa olsun zeminde baslar ornegin yigma tugla olan evler izmir depreminde Gürçeşme bolgesinde saglam dururken Bayraklı'daki binalar yıkılmışti
Allah yardımcıları olsun ülkemizde ne yazik ki zemin incelemeleri yapilmadan binalara zemin raporları cikartiyorlar deprem her ne olursa olsun zeminde baslar ornegin yigma tugla olan evler izmir depreminde Gürçeşme bolgesinde saglam dururken Bayraklı'daki binalar yıkılmışti
Adamlar 1 sene dolmadan bina yapıyor helal olsun birde deprem dayanıklılığı olanlar dahil yıkılıyor
Her şekilde tüm ülkemiz deprem bölgesinde herkes deprem çantasını hazir tutsun acil bir durum icin
Betonun istenilen mukavemetini tamamlamasi icin 28 gün deneyleri yapılıyor insaat teknikleriyim beton kalite kontrolü ile ilgileniyorum o yüzden fikrimi söylüyorum kimse yanliş anlamasin
Betonun istenilen mukavemetini tamamlamasi icin 28 gün deneyleri yapılıyor insaat teknikleriyim beton kalite kontrolü ile ilgileniyorum o yüzden fikrimi söylüyorum kimse yanliş anlamasin
İstanbulada bir el atsanız
Bölgede enerji çok önemli durumda
Siteye girmemeleri normaldir veyahut yardım etmeye çalışıyorlardır diye düşünüyorum
çarşamba günü yağış yok iç anadoluda buz keser hava.
İstanbulada bir el atsanız
o bakanlığın devletin elinde olan bir şey tüm firmalar beton üretirken fiyat ve maliyet olarak dizaynlarını oluşturur ona gore beton siniflarinda belirli en düşük su ve cimento oranlarini kullanirlar maliyetten kaçmak icin bu tür durumların önüne geçilmedigi sürece binalar insanları öldürmeye devam eder
Zam yapanları vatana ihanetten yargılayacaksın aslında da işte
Profil fotoğrafını siyah kurdele yaptım. Depremi hissedenlere geçmiş olsun.
Tüm Türkiye'de 13 şubat' a kadar okullar tatil edildi..