Sohbetimiz Bol Olsun

• 13 Şubat’a kadar Ülke Geneli Eğitim Öğretime 1 Hafta Ara Verildi

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Deprem bölgelerinde hava daha çok soğuyacak mı ? Çok kar bekleniyor mu ?

Kar yağsın diye dört gözle beklerken şimdi büyük bir eziyet oldu. Rabbim herkesin yardımcısı olsun 🙏🏻

• Resmi Gönderi

Deprem bölgelerinde hava daha çok soğuyacak mı ? Çok kar bekleniyor mu ?

Kar yağsın diye dört gözle beklerken şimdi büyük bir eziyet oldu. Rabbim herkesin yardımcısı olsun 🙏🏻

MGM uyarılarına attım abim..

Değişik beklenti varsa arkadaşlar yazarlar

• Resmi Gönderi

ÖNEMLİ

Dikkat, bilmeyenler vardır.. Çok işinize, işimize yarayan bir seçenektir.

Telefonda ayarlar menüsünde arama çubuğuna " acil durum" yazıyoruz..

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Acil durum uyarılarını seçiyoruz.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bu menüde hem acil durum uyarıları almak istiyorum diye uyarıları açıyoruz. Hem de acil durum aramalarını açıyoruz.

Acil durum araması menüsündeki çağrı bölümünü etkin hale getiriyoruz.

Çağrı bölümü etkin hale geldiğinde ulaşılacak kişileri seçiyoruz.

Bu uygulama ile seçtiğimiz kişilere acil durumlarda bildirim gönderebiliyoruz(acil durum da telefonun kilit tuşuna 5 defa seri bir şekilde basıyoruz) Gönderilen bildirimde yardıma ihtiyamız olduğunu belirten bir yazı ve konumumuzu belirten bir link gidiyor. Ayrıca link bizim şarj durumumuzu da yardım istediğimiz kişiye güncel olarak iletiyor.

Mesela gelen mesaj örneği yardım isteyenden şöyle,,

Acil durumlarda aranacak kişim sensin. Yardıma ihtiyacım var. Yaklaşık konumum şurası:

(https://.......sildim burasını

Ulaşılacak konum burada )

Not: Konum bilgileri, Acil Durum Çağrısı özelliği etkinken gerçek durumlu olarak güncellenir. Yardımınıza ihtiyacı olan kişinin, aramalarınıza geri dönemeyebileceğini hatırlayın.

Gelen mesajdaki Konuma tıkladığınız da ise buna ulaşılıyor

• Para yardımında bulunursanız kendinizi daha rahat hissedeceğinizi düşünüyorum. Ben yardım ettim 1866 ya deprem yazıp SMS gönderirseniz 20 lira karşı tarafa geçecektir

• Para yardımında bulunursanız kendinizi daha rahat hissedeceğinizi düşünüyorum. Ben yardım ettim 1866 ya deprem yazıp SMS gönderirseniz 20 lira karşı tarafa geçecektir

Ben de yolladım yardım aynı şekilde az çok demeden katkı sağlamak lazım :-(

:kralice:

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    Ben atsam ne olur atmasam ne olur diye düşünmeyin. Herkes böyle düşünürse olmaz. Üstünüze düşeni yapın. Maddi durumunuzu sıkıntıya sokmayacaksa.

• YÖK: "Antalya, Bingöl, Elazığ, Erzincan, Karaman, Kayseri, Konya, Mardin, Mersin, Niğde, Sivas, Tunceli illerimizdeki yükseköğretim kurumlarında da bahar yarıyılı eğitim ve öğretim dönemi daha sonra açıklanacak bir tarihe kadar ertelenmiştir."

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• 100 TL battaniye 250 TL satan karaktersizler fırsatçılar olduğu soyleniyor ya ben inanmak istemiyom bukadar vicdansız olamaz bizim milletimiz

• Resmi Gönderi

100 TL battaniye 250 TL satan karaktersizler fırsatçılar olduğu soyleniyor ya ben inanmak istemiyom bukadar vicdansız olamaz bizim milletimiz

Vardır vardır..

Talan , yağma videoları var .

Zor zamanlarda fırsat düşkünü şerefsizler çok maalesef.

• Direkt vur emri vereceksin böylelerine

O emri vermek yanlış olur, şimdi şöyle bir durum var herkes saatlardir dışarıda yardım yok dolayısıyla gıda ve sıvı ihtiyacı var insanların, yardın ulaşmayan bir sürü karanlık bölge var şuan mecbur bulduğu yerden bu ihtiyaçlarını karşılamak zorunda insanlar, mesela kötü niyetliler var adamlar marketten televizyon, temizlik malzemesi veya çuvalla abartı mal çıkarıyorlar bunlar tespit edilip yargılanmalı.

• O emri vermek yanlış olur, şimdi şöyle bir durum var herkes saatlardir dışarıda yardım yok dolayısıyla gıda ve sıvı ihtiyacı var insanların, yardın ulaşmayan bir sürü karanlık bölge var şuan mecbur bulduğu yerden bu ihtiyaçlarını karşılamak zorunda insanlar, mesela kötü niyetliler var adamlar marketten televizyon, temizlik malzemesi veya çuvalla abartı mal çıkarıyorlar bunlar tespit edilip yargılanmalı.

Kötü niyetli olanları dedim zaten

:kralice::karyagisli::kar: 2022 EFSANESİ :kar::karyagisli::kralice: