Hayırlı olsun şimdiden . Şu aralar hava kararsız 😂 bazen yağıyor bazen açıyor
Çok teşekkür ediyorum. Biraz gezeceğim yağmaz inşallah😬 şöyle ciğerime mis gibi, temiz Karadeniz havası almak istiyorum 😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı olsun şimdiden . Şu aralar hava kararsız 😂 bazen yağıyor bazen açıyor
Çok teşekkür ediyorum. Biraz gezeceğim yağmaz inşallah😬 şöyle ciğerime mis gibi, temiz Karadeniz havası almak istiyorum 😅
rota karadenizden mi doğu anadoludan mı
İkisi de değil kardeşim rota iç Anadolu Angara'dan 😅
İkisi de değil kardeşim rota iç Anadolu Angara'dan 😅
Genellikle Amasya'dan Samsun'a geçip o yol üzerinden gelirler o yüzden merak ettim
Hayırlı günler .
Hayırlı günler herkese
Artık Küresel iklim değişikliğinin Farkına Varmak lazım Nitekim Son 2 senedir bu ekstrem hava olayları artmaya başladı mesela 1 günde yağacak yağmurun 3-4 saatte yağması bartın, kastamonu, Samsun, Sinop Genellikle Karadeniz illeri başta olmak üzere şehirlerin durma noktasına gelmesi, geçen sene istanbul ve malatya - Kahramanmaraş civarında da yine 2-3 günde yağacak kar miktarı 4-5 saatte düşmesi gibi olayların bu kışın da etkisini göreceğiz Ve bu sene el nino beklendiğinden dolayı el nino yaşanan kışların genellikle la Nina kışlarına göre soğuk ve kar açısından daha şanslı olduğumuzu söylemek lazım iklim değişiyor değil artık değişti...
Hayırlı akşamlar cümleten.
Twitter'da etkileşimin en çok olduğu yazılar anlık hava tahmini yazıları oluyor hesapta bunu deneyebilirsiniz
Twitter'da etkileşimin en çok olduğu yazılar anlık hava tahmini yazıları oluyor hesapta bunu deneyebilirsiniz
Sahutt bakıyor sağolsun abim..
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı günler .
Günaydın Arkadaşlar
İstanbul ve Kırklareli'de yaşanan yağıştan dolayı hayatını kaybedenlere Allah'tan Rahmet Yaralanan ve Zarar Gören Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Günaydın Arkadaşlar
İstanbul ve Kırklareli'de yaşanan yağıştan dolayı hayatını kaybedenlere Allah'tan Rahmet Yaralanan ve Zarar Gören Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Hayırlı sabahlar kardeşim, yağıştan İkitelli Atatürk mahallesi olarak etkilendik. Allah afetinden korusun.
Hayırlı günler
.
Hayırlı günler kardeşim.