Acaba 2018 den beri şanslı olduğum sistemlerde beni ne kadar kıskanıp kelam etmişsinizdir çok merak ettim bugün 🙃🙃
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Acaba 2018 den beri şanslı olduğum sistemlerde beni ne kadar kıskanıp kelam etmişsinizdir çok merak ettim bugün 🙃🙃
Gelsin de nereye olursa olsun Yusuf..
Az yağan yerlere Allah daha çok versin
-
Izlanda yine youtubede model güncellemesine göre tahmin yapanlar başlamış hemde küçük çocuk degil büyükler
-
- Resmi Gönderi
bakmercan06666 hoşgeldiniz. İyi akşamlar herkese. 🫡
-
9-10 ocak sistemindeki soğuk bir tık daha güçlenirse örtü bekliyorum ben 1-2 derecenin aşağısı eriyemeyen kar demektir.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı mutlu huzurlu iyi geceler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı mutlu huzurlu iyi geceler
İyi geceler..GFS ye bakmadan yatarsan gece mutlaka kalkarsın ve uykun yarım yamalak olur
-
hayırlı akşamlar , 212 men erkek parfümü aldım, tavsiye ediyorum. kalıcılığı ve kokusu muazzam.
-
- Resmi Gönderi
hayırlı akşamlar , 212 men erkek parfümü aldım, tavsiye ediyorum. kalıcılığı ve kokusu muazzam.
Fırst Class derim başkasını tanımam.Kaba taslak 40 yıl olmuştur, devam
-
- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
-
- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Aleyküm selam başkan, hayırlı Cumâ'lar.
-
aleyküm selam reis hayırlı cumalar
-
Herkese hayırlı cumalar benim bı şikayetim var hatta sitemim güzel sayfamızda sürekli hiçbir model ciktisindan güncellemelerden memnun olmayan kişiler var ve bilgisi olmamasına rağmen herşeye olumsuz bakım yorumlayanlar modumu ve model takip yapma hevesimi hüsrana ugratiyor
-
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı cumalar benim bı şikayetim var hatta sitemim güzel sayfamızda sürekli hiçbir model ciktisindan güncellemelerden memnun olmayan kişiler var ve bilgisi olmamasına rağmen herşeye olumsuz bakım yorumlayanlar modumu ve model takip yapma hevesimi hüsrana ugratiyor
Hayırlı Cumâ'lar kardeşim, bu konuda bir önerin var mı?
-
Hayırlı Cumâ'lar kardeşim, bu konuda bir önerin var mı?
Hocam maalesef yok☺️
-