dark and cold kanka iyilik yapmak istiyorsan sussana
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Iphone 12 pro yerine bir telefon alsam iphone 13 alirim ondan başkası da 13 pro veya 14 falan olur 😃
-
Senin telefonundaki 108mp kamerası, iPhone 12 Pro'nun 12mp kamerasından daha kötü olacaktır. Sadece internette yazan sayılarla olmuyor o işler bin tane değişken var
-
Senin telefonundaki 108mp kamerası, iPhone 12 Pro'nun 12mp kamerasından daha kötü olacaktır. Sadece internette yazan sayılarla olmuyor o işler bin tane değişken var
Sadece bir örnek şimdi de kameraya takılıp kalma :D
-
Ghost özellikler çıktı başımıza vah vah,
-
Değil. Karşılaştırma yap bakalım iphone 12 pro ile xiaomi 11t Pro
İşlemcisi açık ara daha iyi,
Kamerası DXOMARK kamera kalite testi ölçümüne göre daha iyi,
Senin telefonunun tek artısı şarj. -
Ghost özellikler çıktı başımıza vah vah,
Hahahaha :D
-
Tamam dostum kainatı en iyi telefonu Xiaomi T11 Pro ayrıca girdiğin her tartışmada da sen haklısın :D
-
İşlemcisi açık ara daha iyi,
Kamerası DXOMARK kamera kalite testi ölçümüne göre daha iyi,
Senin telefonunun tek artısı şarj.Daha çok şey anlatırdım ama yoruldum, son bir şey diyerek tartışmayı sonlandırmak istiyorum iphone 12 nin işlemcisi ve kamerası daha iyi olabilir fakat 11t pronun diğer tüm özellikleri daha iyi. İyi öğlenler görüşürüz.
-
- Resmi Gönderi
Uzatmayalım ağalar tartışma cikmasin . En iyi telefon kullandığınız telefondur. Noktayı koymayı bilelim.🫡
-
Daha çok şey anlatırdım ama yoruldum, son bir şey diyerek tartışmayı sonlandırmak istiyorum iphone 12 nin işlemcisi ve kamerası daha iyi olabilir fakat 11t pronun diğer tüm özellikleri daha iyi. İyi öğlenler görüşürüz.
Bence sürekli bir şey anlatıp bir şeyleri kanıtlamaya çalışmak yerine bazen karşındakini dinlemeyi ve onun görüşlerini düşünüp, o görüşler üstünden konuşmayı da denemelisin. Tek taraflı bir tartışma olmaktan çıkar böylece. İyi öğlenler cümleten.
-
O zaman çifte şans oynarız
Fotoğraftaki sen misin yakışıklı genç? 😀😀
-
- Resmi Gönderi
Fotoğraftaki sen misin yakışıklı genç? 😀😀
Yakışıklı olduğumuz pek söylenemez ama ta kendisiyim
-
- Resmi Gönderi
Yakışıklı olduğumuz pek söylenemez ama ta kendisiyim
Ömer karizman yerinde
-