ABD Hamburg ![]()
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ABD Hamburg

Sinan abim kapımın önünde de böyle olucak mi
-
Sinan abim kapımın önünde de böyle olucak mi
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Dün ne telefon muhabbeti dönmüş yav ben İphone'dan Pazartesi günü ayrıldım İPhone 6 beni 6 sene iyi götürdü ama sonu yavaşlama İOS bile desteği çekti
-
Dün ne telefon muhabbeti dönmüş yav ben İphone'dan Pazartesi günü ayrıldım İPhone 6 beni 6 sene iyi götürdü ama sonu yavaşlama İOS bile desteği çekti
Ben de 2 haftaya iPhone 6’dan kurtuluyorum 😅
-
Maalesef ne ben onlara ikna oldum, ne onlar bana. Orta yolu bulamadık.., 👍
-
Ben de 2 haftaya iPhone 6’dan kurtuluyorum 😅
Valla ne alırsın bilmiyom ama ben Realme 10 aldım işimi 4 sene görsün yeter üni bitsin ya önce askerlik yapıp kpss kovalayacam ya da önce atanıp sonra askerlik kovalayacam
-
Valla ne alırsın bilmiyom ama ben Realme 10 aldım işimi 4 sene görsün yeter üni bitsin ya önce askerlik yapıp kpss kovalayacam ya da önce atanıp sonra askerlik kovalayacam
Muhtemelen iPhone 12 alıcam. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah ❤️
-
3 yıl önce bugün gömülmüştük facebook hatırlattı saolsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
HAYDİ BİSMİLLAH,buyrun GFS ye
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Daha Çok Göster

-
Efsane bir kare daha 2022 Mart 19 ZONGULDAK
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
tengizman hoşgeldiniz,iyi forumlar.
Hayırlı akşamlar herkese
-
- Resmi Gönderi
tengizman Havaların Sesi Ailesine Hoşgeldin 👏
-