25 metre ??
Sohbetimiz Bol Olsun
- 

- 
			- Resmi Gönderi
 25 metre ?? Şoyle bi ölçüm yapmis cnn ekibi The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			- Resmi Gönderi
 Aleykümselam abiler. Hayırlı günler herkese.. Gebze'de kar ve kky yağışı var az ama iyidir 
- 
			- Resmi Gönderi
 Muhammed Ali esneme surekli uykumuz geldi,en son omuzumda yatıyordu biz kimleri isteriz kimler yatar omuzumuzda 😂 bı rahatsızlığın mı oldu kardess  
- 
			- Resmi Gönderi
 bı rahatsızlığın mı oldu kardess  Yeni fotoğrafın mı 
- 
			selamin aleyküm hayırlı günler herkese konumumu haftaya pazar 15 derece gösteriyor doğrumu acaba bu niye o kadar yüksek kar yokmu Sinan abim 
- 
			- Resmi Gönderi
 selamin aleyküm hayırlı günler herkese konumumu haftaya pazar 15 derece gösteriyor doğrumu acaba bu niye o kadar yüksek kar yokmu Sinan abim 15 derecede kar olmaz tabi erdal eski nickine dönsen keşke 
- 
			15 derecede kar olmaz tabi erdal eski nickine dönsen keşke Tamam abi nası istersen sen yap o zaman 
- 
			bu aylarda neden bu kadar yüksek sıcaklık oluyor anlamıyorum hiç kış yaşayamıyoruz resmen ya 
- 
			1.1gram kafein ile göğüs antrenmanı😈 adam akıllı kar göremedik acısını vücuttan çıkaralım (kesinlikle o kadar kafein almayın özellikle bir anda, benim kafein toleransım baya yüksek) 
- 
			The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			1.1gram kafein ile göğüs antrenmanı😈 adam akıllı kar göremedik acısını vücuttan çıkaralım (kesinlikle o kadar kafein almayın özellikle bir anda, benim kafein toleransım baya yüksek) 500mg kafein 2 ölçek pre 
- 
			500mg kafein 2 ölçek pre pegasus’a rakibiz diyosun😹 
- 
			pegasus’a rakibiz diyosun😹 Ben pre alınca tuvaletten çıkamıyorum 10 dk da bir git gel  
- 
			🫨The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
-