- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler
Aleykümselam hayırlı günler olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamun aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler
Aleykümselam hayırlı günler olsun
Kimler hatırlıyor bir dönemler Televizyonda izlenme rekoru kırardı 2010-2015 arası
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi kozmetiği temiz Mayıs 2024 garantisi son teknosadan alınma türkiye garantili IPhone 13 Pro 256 GOLD renk cihazım var ne kadardan satmalıyım pil sağlığı 96 yenilenmiş falan değil ilk aldıgım gibi kullandım
Ramazan geliyor ama içim bir buruk maalesef rahatsızlıgımdan dolayı oruc tutamayacağım bu sene ilk defa reflü ve gastrit maalesef psikoloji mi de etkiledi son zamanlarda tez zamanda geçer umarım son zamanlarda bir şey tetikliyor nedense belki su orucu yapabilirim bu dönem bakalım nasip
Ramazan geliyor ama içim bir buruk maalesef rahatsızlıgımdan dolayı oruc tutamayacağım bu sene ilk defa reflü ve gastrit maalesef psikoloji mi de etkiledi son zamanlarda tez zamanda geçer umarım son zamanlarda bir şey tetikliyor nedense belki su orucu yapabilirim bu dönem bakalım nasip
Bence 1 -2 gün dene belki iyi gelir hastalığına
Face ve instagram çöktü yaklaşık 18:00 dan beri giriş sağlanamıyor
Face ve instagram çöktü yaklaşık 18:00 dan beri giriş sağlanamıyor
Açılmaz inşaallah
Şu sıralar hep eskiye bir özlem şarkı açıyorum kafam flashback tekniğinde oldugu gibi eskilere gidiyor dalıyorum şarkılar eşliginde tabi eski şarkılarla
Açılmaz inşaallah
Açılmış dayım 🙃
Bazen internet ve sosyal medyadan sonra kimyamız bozuldu gerçek mutlulukları unuttuk sahte mutluluklar yaşıyoruz sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz gibi duygular ifadeler hep yapmacıklık üzerine kurulu bir hale geldi bunda sosyal medyanın payı cok büyük faydası var ama yeri geliyor hepten kapansa diyorum bazen eskisi gibi olsa herkes
Hayırlı geceler
Bazen internet ve sosyal medyadan sonra kimyamız bozuldu gerçek mutlulukları unuttuk sahte mutluluklar yaşıyoruz sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz gibi duygular ifadeler hep yapmacıklık üzerine kurulu bir hale geldi bunda sosyal medyanın payı cok büyük faydası var ama yeri geliyor hepten kapansa diyorum bazen eskisi gibi olsa herkes
Ben sosyal medyayı artık sosyal nefes alma merkezi olarak nitelendiriyorum. İki saat instagram face çöktüğünde neler oluyor biliyoruz. Yani insanların artık bir nefes merkezi sistemlerinden birisi de sosyal nefes ağıdır.
Güzel bölümler ama iş durumu nasıl olacak işte bunun cevabı zor
Hayırlı günler herkese
Yeni profil fotoğrafım