8 yaşındaki yarın okuluna gidecek Narin'e kıyanlar elektrikli sandalyede idam edilmeli
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler olsun. Birkaç gün uğrayamadık üniversite alışverişi vs. Ancak gelebildik nasılsınız iyisinizdir hepiniz inşallah.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler olsun. Birkaç gün uğrayamadık üniversite alışverişi vs. Ancak gelebildik nasılsınız iyisinizdir hepiniz inşallah.
Elhamdülillah iyiyiz Mehmet, sen nasılsın?
Uğraşlar başladı artık okullar da açıldı. Tatil bitti.
Veee en güzeli kış geliyorrrrr.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler abim, hayırlı olsun şimdiden,şükür iyiyiz,sende iyiysen işimiz denk
Elhamdülillah iyiyiz Mehmet, sen nasılsın?
Uğraşlar başladı artık okullar da açıldı. Tatil bitti.
Veee en güzeli kış geliyorrrrr.
Aynen abim..Beklenen geliyor yavaşta olsa çoğu gitti azı kaldı Allah'ın izniyle
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
-
Hafiften üşümelere başladık bu gece tam anlamıyla serin, pencerem açık çok üşüyorum, fakat üşümeyi özlediğim için pencereyi kapatmıyorum, atmosfer sevdalısı olmak bunu gerektirir 💕
-
Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun öğrenci arkadaşlara.
-
Hafiften üşümelere başladık bu gece tam anlamıyla serin, pencerem açık çok üşüyorum, fakat üşümeyi özlediğim için pencereyi kapatmıyorum, atmosfer sevdalısı olmak bunu gerektirir 💕
Hava gece serin olunca psikolojik olarakta toparladım demek ki benim canımı sıkan en büyük şeylerden biri rahatsız edici gece sıcaklıklarıymış🤣
-
Hava gece serin olunca psikolojik olarakta toparladım demek ki benim canımı sıkan en büyük şeylerden biri rahatsız edici gece sıcaklıklarıymış🤣
Benimde yaşam kalitem düşüyor cidden bazen diyorum karadenize veya iç anadoluda bir yerlerde yaşasak daha iyi diye
-
Yok ya ben harbiden aylar sonra ilk defa bu kadar keyiflendim. Her şeyin başı sıcakmış bende.
-
Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere başarılar dilerim
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere başarılar dilerim
Tüm arkadaşlara yeni öğretim yılında başarılar
Hayırlı günler
Hayırlı günler
-
Merhaba sizinle uzun zamandır yaz aylarında yaşadığım tuhaf bir sorunun sebebini sormak istiyorum, son 2 ya da 3 oraj sezonundan beri oraj hiç göremedim. Kütleler ya bana yaklaşınca eriyor ya da kütleyi ucu ucuna kaçırıyorum 3 senedir daha kaç tane kırmızı kütle kaçırdım ya da gözümün dibinde eridi sayamadım bile. Bunun bilimsel bir açıklaması var mı önceden hiç bir böyle olmuyordu 3 senedir bu döngünün içindeyim. Normalde oraj konusunda çok şanslı olan konumum 3 senedir mekke iklimine döndü. Allah sizi inandırsın Marmara denizinde körfez tarafından dün 3 kez kırmızı kütle oluştu hepside gölcüğe gelene kadar eridi. Normal değil arkadaşlar bu işin içinde çok tuhaf şeyler var bir şeyler engel oluyor yüzde yüz eminim sebebini bulsam gam yemeyeceğim 3 kez yakınıma kütle oluşur hepside erir yahu bu kadar olur mu ya? Yahu modeller en şanslı konumlardan birisinin benim konumum olduğunu söylemesine rağmen o sistemde bile 0 çekiyorum neden? 5 kez konumuma kütle geliyor hepside gölcük sınırlarında eriyor
-