Yok ya ben harbiden aylar sonra ilk defa bu kadar keyiflendim. Her şeyin başı sıcakmış bende.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere başarılar dilerim
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere başarılar dilerim
Tüm arkadaşlara yeni öğretim yılında başarılar
Hayırlı günler
Hayırlı günler
-
Merhaba sizinle uzun zamandır yaz aylarında yaşadığım tuhaf bir sorunun sebebini sormak istiyorum, son 2 ya da 3 oraj sezonundan beri oraj hiç göremedim. Kütleler ya bana yaklaşınca eriyor ya da kütleyi ucu ucuna kaçırıyorum 3 senedir daha kaç tane kırmızı kütle kaçırdım ya da gözümün dibinde eridi sayamadım bile. Bunun bilimsel bir açıklaması var mı önceden hiç bir böyle olmuyordu 3 senedir bu döngünün içindeyim. Normalde oraj konusunda çok şanslı olan konumum 3 senedir mekke iklimine döndü. Allah sizi inandırsın Marmara denizinde körfez tarafından dün 3 kez kırmızı kütle oluştu hepside gölcüğe gelene kadar eridi. Normal değil arkadaşlar bu işin içinde çok tuhaf şeyler var bir şeyler engel oluyor yüzde yüz eminim sebebini bulsam gam yemeyeceğim 3 kez yakınıma kütle oluşur hepside erir yahu bu kadar olur mu ya? Yahu modeller en şanslı konumlardan birisinin benim konumum olduğunu söylemesine rağmen o sistemde bile 0 çekiyorum neden? 5 kez konumuma kütle geliyor hepside gölcük sınırlarında eriyor
-
- Resmi Gönderi
🏔️Ağrı Dağında mevsimin ilk kar yağışı.
📍Doğubeyazıt - 10.09.2024 - 05:00The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler olsun inşaallah.
1 B görüntüleme · 4,7 B ifade | | Humanity Within Humanity | l.am.humanity · Orijinal Ses. l.am.humanity · Orijinal Seswww.facebook.com -
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler olsun herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
.
-
- Resmi Gönderi
Meteorolojik takvime göre yazın bitmesine son 10 gün 👀
-
Hayırlı günler olsun herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
Hayırlı günler
.
Meteorolojik takvime göre yazın bitmesine son 10 gün 👀
Hayırlı günler olsun herkese
Hayırlı günler herkese
-
İleriki meslek hayatında ihtiyacımız olacak gibi duruyor neyse bizim için çok değişen bir şey yok yeni harfleri yazmayı öğrenelim bakalım
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar
-