- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar
Hayırlı günler herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı sabahlar
Hayırlı günler herkese
Hayırlı günler cümleten.
Hayırlı günler olsun hepinize
Biraz eğlence, biraz tebessüm.
Ay ortası gelecek serinlemenin merkezi Marmara ve Trakya, serinlik iç Anadoluya tam olarak ulaşamadığı için aynı gün İstanbul ankaraya göre 2-3 derece daha serin.
Ay ortası gelecek serinlemenin merkezi Marmara ve Trakya, serinlik iç Anadoluya tam olarak ulaşamadığı için aynı gün İstanbul ankaraya göre 2-3 derece daha serin.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hayırdır abi neyin dalgası bu?
Seninle alakası yok,serin havayla alakalı
Dalga değil aslanım, serin hava gelecek yazmışsın bende esprili bir fotoğraf paylaştım. Zaten sonra ki yorumların bi acayip, din adamı falan da değilim. Sadece okuyorum, öğreniyorum. Yazdıkların bir nevi kendinle kavgan olmuş, ayrıca hakaret vari kelimeler kullanmışsın, neyse ben bişey demiyorum. Kararını kendin ver. Burda biz birbirimize takılıp şaka yapan insanlarız, kaç senedir burdasın ama bunu anlayamışsın yazık, sana gerçekten üzülüyorum.
Dalga değil aslanım, serin hava gelecek yazmışsın bende esprili bir fotoğraf paylaştım. Zaten sonra ki yorumların bi acayip, din adamı falan d değilim. Sadece okuyorum, öğreniyorum. Yazdıkların bir nevi kendinle kavgan olmuş, ayrıca hakaret bari kelimeler kullanmışsın, neyse ben bişey demiyorum. Kararını kendin ver. Burda biz birbirimize takılıp şaka yapan insanlarız, kaç senedir burdasın ama bunu anlayamışsın yazık, sana gerçekten üzülüyorum.
Serin hava gelecek esprili bir fotoğraf paylaştım demişsin, keşke o esprili fotoğrafta bana yönelik bir saldırı olmasaymış diyeceğim bu kadar iyi geceler.
Serin hava gelecek esprili bir fotoğraf paylaştım demişsin, keşke o esprili fotoğrafta bana yönelik bir saldırı olmasaymış diyeceğim bu kadar iyi geceler.
İşte diyorum ya, kendinle kavga ediyorsun sadece, abuk sabuk mesajlar hakaret vari sözler. Sana karşı senin karakterine alay edici şeyler yazsam, inan daha farklı kelimeler kullanırdım ve bunu senin anlayacağın kelimeler ile ifade ederdim, böyle dolaylı yoldan anlatmam, direk şahsına münhasır yazardım.
İşte diyorum ya, kendinle kavga ediyorsun sadece, abuk sabuk mesajlar hakaret vari sözler. Sana karşı senin karakterine alay edici şeyler yazsam, inan daha farklı kelimeler kullanırdım ve bunu senin anlayacağın kelimeler ile ifade ederdim, böyle dolaylı yoldan anlatmam, direk şahsına münhasır yazardım.
Hadi diyelim haklısın, peki o kurduğum cümle üzerine paylaştığın fotoğraf tam anlamıyla ne ifade ediyor, o fotoğrafla vurgulamaya çalıştığın şey tam olarak nedir bunun mantıklı bir cevabını verebilecek misin?
Hadi diyelim haklısın, peki o kurduğum cümle üzerine paylaştığın fotoğraf tam anlamıyla ne ifade ediyor, o fotoğrafla vurgulamaya çalıştığın şey tam olarak nedir bunun mantıklı bir cevabını verebilecek misin?
Yav sen espiriden anlamıyor musun? Düşün bakalım ne gelebilir? Senin yazdığına karşılık bırakın gelsin çok iyi bu ne için diyebilirim?
dark and cold veya düşün bakalım, kaç senedir aynı forumdayız değil mi? Ben seninle ne zaman alay ettim?
Yav sen espiriden anlamıyor musun? Düşün bakalım ne gelebilir? Senin yazdığına karşılık bırakın gelsin çok iyi bu ne için diyebilirim?
Öyle mi fotoğrafta bırakın gelsin çok iyi yazsaydı dediğine inanırdım
Ama cümlenin sonunda "bu" kelimesi yazıyor "bu" kelimesi bir kişiyi belirtmek için kullanılır. Yani sen bu fotoğrafı bana paylaşarak serin havaya değil bu cümleyi bana kullanmış oluyorsun iyi akşamlar daha da yazmayacağım