- Resmi Gönderi
Hayırlı günler olsun 🙋🏻♂️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler olsun 🙋🏻♂️
Hasan61 Aralık'ta 0 rakıma kar beklemiyorum
Benim balkon ?
Benim balkon ?
5 rakıma yağar
çok güzel kar yağışı var dostlar
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
çok güzel kar yağışı var dostlar
Kar yağışı değil bu başka bir şey inanılmaz görüntüler izliyorum son 5 dkdır
Kar yağışı değil bu başka bir şey inanılmaz görüntüler izliyorum son 5 dkdır
Şu ahşap evde sobayı kuracaksın. Üstüne çaydanlık. Birkaç tane kestane. Bir de yer minderi lazımdır tabii. Daha sayamıyorum.
eger yaparsak tam yapariz Hasan61 benim ozelligim o bir isi ya tam yaparim ya hic yapmam. neyse burada konusyalim bunu ortak bir platformda topluca degerlendirelim. app konusunda ben varim. istiyorumda isin gercegi. yani ben arkadaslarima falan bakin ben bu sitede su su pozisyondayim deyip bununla gurur duyabiliyorsam bizler icinde elimden gelen herseyi yaparim sorun yok buyuklerimize anlatiriz hesabimi kitabimizi yapariz ufak bi app ile baslar gerekirse ecm de gfs den kendini gucelleyen proces lere hatta daha fazlasini bile yapariz. gereken tek sey takim olabilmek ki biz bir takimiz zaten hepmiz yani en azindan ben oyle dusunuyorum kendimi buranin bir parcasi olarak goruyorum.
(ai ile cok deneyimim yok mesela genc olarak sen yapay zeka kisminda arastirirsin. kodu yazariz kod problem degil cok fazla app yapmadim ama embedded operating system architecture im ben laf aramizda .)
eger yaparsak tam yapariz Hasan61 benim ozelligim o bir isi ya tam yaparim ya hic yapmam. neyse burada konusyalim bunu ortak bir platformda topluca degerlendirelim. app konusunda ben varim. istiyorumda isin gercegi. yani ben arkadaslarima falan bakin ben bu sitede su su pozisyondayim deyip bununla gurur duyabiliyorsam bizler icinde elimden gelen herseyi yaparim sorun yok buyuklerimize anlatiriz hesabimi kitabimizi yapariz ufak bi app ile baslar gerekirse ecm de gfs den kendini gucelleyen proces lere hatta daha fazlasini bile yapariz. gereken tek sey takim olabilmek ki biz bir takimiz zaten hepmiz yani en azindan ben oyle dusunuyorum kendimi buranin bir parcasi olarak goruyorum.
(ai ile cok deneyimim yok mesela genc olarak sen yapay zeka kisminda arastirirsin. kodu yazariz kod problem degil cok fazla app yapmadim ama embedded operating system architecture im ben laf aramizda.)
BİZ TAKIMIZ(AİLEYİZ)
mehmet civan abi ben varım ama şuan elimde bir proje var onu bitirmem gerek ondan sonra boşum
Buyurun arkadaşlar GFS'ye
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI - Sayfa 902 - Model Paylaşımı - HavalarinSesi Meteoroloji Forumu
mehmet civan Hasan61 merakla bekliyorum/z..
Sahutt sendeyiz GFS de
Whisper abi mehmet civan Hasan61 Sahutt
Elinize sağlık.
Whisper abi mehmet civan Hasan61 Sahutt
Elinize sağlık.
Sinan Hocam varmı güzel haberler biraz modumuz yükselsin
Sinan Hocam varmı güzel haberler biraz modumuz yükselsin
İki tane konu açtım beklediğim sosyal medya hesaplarına biraz yoğunluk veriyorum bu aralar
İki tane konu açtım beklemediğim sosyal medya hesaplarına biraz yoğunluk veriyorum bu aralar
Beklemediğim derken hocam