2004 kışında meşhur sistemden 1 ay sonra kadar (ne kadar geçti tam hatırlayamıyorum) bir kar daha yağmıştı ve hiç fena değildi neredeyse 30 40 cm birikim yapmıştı hatırlayan var mı?
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
2004 kışında meşhur sistemden 1 ay sonra kadar (ne kadar geçti tam hatırlayamıyorum) bir kar daha yağmıştı ve hiç fena değildi neredeyse 30 40 cm birikim yapmıştı hatırlayan var mı?
Şahsen ben karın 2004 gibi yağmasını istemem tipi şeklinde yağmıştı ve boğaz köprüsünün halatı kopmuştu o sistemde
-
- Resmi Gönderi
Şahsen ben karın 2004 gibi yağmasını istemem tipi şeklinde yağmıştı ve boğaz köprüsünün halatı kopmuştu o sistemde
Bence 2004 başlasın
-
Cümleten Hayırlı sabahlar
-
o başka bir seviyeydi hava resmen güven veriyordu yok yağarken eriyecek mi yağış kesilecek mi derdi yoktu karayel bıçak gibi kesiyordu yüzünü.
-
herkes hatırlayamıyor ama tarihte yanılabilirim 4 ocak 2002 tarihinde bir sistem yaşamıştık o sistem benim için en keyifli ve en unutulmaz olan kar yağışıydı.
-
Hayırlı sabahlar , hayırlı kandiller 🙏
-
belki sistemin şerefine Efsane-Semih geri katılır aramıza
-
- Resmi Gönderi
belki sistemin şerefine Efsane-Semih geri katılır aramıza
Davet edeyim
-
Davet edeyim
böyle söyle patron
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hepinize selamı var …
-
Hepinize selamı var …
Aleyküm selam abim gelicek mi değerli hocamız
-
- Resmi Gönderi
Üyelerin Şahsi Tahminleri bayadır sessiz konu
-
Hayırlı kandiller cümleten
-
Herkese hayırlı kandiller hayırlı günler