Bu serinlik kışın güçlü bir sistem ülkeyi terk ettikten sonra kırıntıları kalan sağlam bir serinliğe benziyor🤣
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar herkese..
Sene 1995 ve İnternet denen illet hayatımıza adım atıyor 😁
Şimdi minik çocukların girdiği ve sıradan olan İnternete giriş,o zamanlar haberlerin ana konusu
46 B görüntüleme · 273 ifade | Nedir Bu İnternet? | Müjde Ar Anlatıyor | 1995 | Nedir Bu İnternet? | Müjde Ar Anlatıyor | 1995 32. Gün artık internette. İnternete giren ilk Türk televizyonu olduk. Peki nedir bu internet? Uzmanlara... | By 32. Gün…Nedir Bu İnternet? | Müjde Ar Anlatıyor | 1995 32. Gün artık internette. İnternete giren ilk Türk televizyonu olduk. Peki nedir bu internet? Uzmanlara...www.facebook.com -
İyi akşamlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çok yoğun bir dönem geçirdiğim için çok fazla forumda bulunamadım. Keyifler nasıl ahali ?
-
- Resmi Gönderi
Çok yoğun bir dönem geçirdiğim için çok fazla forumda bulunamadım. Keyifler nasıl ahali ?
Yuvarlanmaya devam abim.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
-
Mobilden siteyi kullanmak eziyet. Tıklanmıyor hiç bir şeye 4-5 kez sayfayı kapatıp açarak ulaşabiliyorum konulara
-
- Resmi Gönderi
Mobilden siteyi kullanmak eziyet. Tıklanmıyor hiç bir şeye 4-5 kez sayfayı kapatıp açarak ulaşabiliyorum konulara
Bende çok sıkıntı olmuyor. Başka olan var mı bu şekilde?
-
Bende çok sıkıntı olmuyor. Başka olan var mı bu şekilde?
Sadece sağ üstteki resmime birden fazla kez tıklayınca açılıyor bildirim menüsü onun dışında sorun yok
-
Bazen oluyor, ama siteden kaynaklı ama GSM hatlarından kaynaklı bilemiyorum
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler olsun.
-
Yaz dışında diğer mevsimlerin hepsini severim. Ne kadar sevdiğimin sıralamasını soracak olursanız
Kış
İlkbahar
Sonbahar.
İlkbaharı ikinci sıraya koyma sebebim sonbahara göre daha soğuk mevsim olması.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler, hayırlı Cumalar
-
Gölcükte öyle güzel serinlik var ki, sanki cennetten gelme. Özellikle esinti anında ruhu çok güzel dinlendiriyor
-