- Resmi Gönderi
Mobilden siteyi kullanmak eziyet. Tıklanmıyor hiç bir şeye 4-5 kez sayfayı kapatıp açarak ulaşabiliyorum konulara
Bende çok sıkıntı olmuyor. Başka olan var mı bu şekilde?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMobilden siteyi kullanmak eziyet. Tıklanmıyor hiç bir şeye 4-5 kez sayfayı kapatıp açarak ulaşabiliyorum konulara
Sadece sağ üstteki resmime birden fazla kez tıklayınca açılıyor bildirim menüsü onun dışında sorun yok
Mobilden siteyi kullanmak eziyet. Tıklanmıyor hiç bir şeye 4-5 kez sayfayı kapatıp açarak ulaşabiliyorum konulara
Bazen oluyor, ama siteden kaynaklı ama GSM hatlarından kaynaklı bilemiyorum
Hayırlı günler olsun.
Yaz dışında diğer mevsimlerin hepsini severim. Ne kadar sevdiğimin sıralamasını soracak olursanız
Kış
İlkbahar
Sonbahar.
İlkbaharı ikinci sıraya koyma sebebim sonbahara göre daha soğuk mevsim olması.
Hayırlı geceler, hayırlı Cumalar
Gölcükte öyle güzel serinlik var ki, sanki cennetten gelme. Özellikle esinti anında ruhu çok güzel dinlendiriyor
Gölcükte öyle güzel serinlik var ki, sanki cennetten gelme. Özellikle esinti anında ruhu çok güzel dinlendiriyor
Gebze'de öyle, yağışlı ve güzel bir serinlik var
Hayırlı günler herkese
İyi akşamlar
İyi akşamlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hayırlı akşamlar herkese
Yusuf 👏
Maşallah tüm tanıdıklarımın sesi soluğu çıkmıyor ajan xx-0 gibi sinsice takipçim oluyorlar ne Hal ne hatır sorma var. Kültürsüz rolüne girmişler.
Maşallah tüm tanıdıklarımın sesi soluğu çıkmıyor ajan xx-0 gibi sinsice takipçim oluyorlar ne Hal ne hatır sorma var. Kültürsüz rolüne girmişler.
selamlar ahali.
kultursuz rolune girmek nasil oluyor dark and cold . pek anlasilmamis yazdigin
Aleykümselam, hayırlı geceler
selamlar ahali.
kultursuz rolune girmek nasil oluyor dark and cold . pek anlasilmamis yazdigin
Kaba, duyarsız, görgüsüz biriymiş gibi davrandığınızı söylemek istedim.
Uzun süre sonra bugün sorunsuz girebildim