X(twitter) model sonlarında görünen sıcak hava konusunda ilginç bir yorum
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Yaz nasıl geçsin isterim çizimi 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eren Sinan UsTaD ustalar. X hesabımı takip edip müsait vakitlerinizde fav, yorum atarsanız sevinirim. Aslında uzun zamandır bu hesaptayım ama desteksiz ne kadar gelişebileceğimi test etmek istediğimden dolayı size bu hesabı paylaşmadım artık sonucunu öğrendiğimi düşündüğümden dolayı buyrun doluşun hesaba 😂
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Hatta bir çok yere hesabımı paylaşırsanız çok sevinirim biraz gelişmek istiyorum 40 takipçiden sıkıldım 😂
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
-
Hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese.
Gece neşesi bu olsun
@deliyurek.721, Instagram: "KÖTÜ İNSANLARI HAYATINIZDAN ÇIKARIN VE HAYATIN TADINI ÇIKARIN 😏 #keşfet"13K likes, 349 comments - deliyurek.721, July 24, 2025: "KÖTÜ İNSANLARI HAYATINIZDAN ÇIKARIN VE HAYATIN TADINI ÇIKARIN 😏 #keşfet".www.instagram.com -
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler, hayırlı Cumalar
-
Hayırlı günler hayırlı Cumalar HS ailesi
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar.
-
Herkese Selamun Aleyküm sitede bir süredir yoktum Kıbrısta Askerlik görevimi yapıyorum. Anca android alabildim. Nasılsınız iyi misiniz
-
- Resmi Gönderi
Herkese Selamun Aleyküm sitede bir süredir yoktum Kıbrısta Askerlik görevimi yapıyorum. Anca android alabildim. Nasılsınız iyi misiniz
Aleykümselam abim hoşgeldin..
Hayırlı olsun, kazasız belasız hayırlı teskereler diyelim.
Bizler iyiyiz,sende iyiysen işimiz denk demektir.
Yeni mi başladın,yada az mı kaldı?
Tekrar aramızda olmana sevindik..
-
Aleykümselam Snow Hound hayırlı teskereler
Hayırlı günler HS ailesi.
-
- Resmi Gönderi
Aleykümselam kazasız belasız teskereler.
Hiç haberde vermedin sanki
-
Aleykümselam abim hoşgeldin..
Hayırlı olsun, kazasız belasız hayırlı teskereler diyelim.
Bizler iyiyiz,sende iyiysen işimiz denk demektir.
Yeni mi başladın,yada az mı kaldı?
Tekrar aramızda olmana sevindik..
Aleykümselam Snow Hound hayırlı teskereler
Hayırlı günler HS ailesi.
Aleykümselam kazasız belasız teskereler.
Hiç haberde vermedin sanki
Temmuzda başladım ocak ayında bitecek Allahın izniyle o telaşede haber etmeyi unutmuşum maalesef hepiniz sağolun burdan askere gitmeyi düşünenlere önerim yaz ayına denk düşürmemeye çalışın
-