- Resmi Gönderi
Hiç sevmiyorum demedim ki. Ama her şeyin vakti güzelliği var.
Aynen
Her mevsimin kendine özgü güzelliği mutlaka vardır.
Ben cümleyi eksik okumuşum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHiç sevmiyorum demedim ki. Ama her şeyin vakti güzelliği var.
Aynen
Her mevsimin kendine özgü güzelliği mutlaka vardır.
Ben cümleyi eksik okumuşum
Hayırlı geceler HS ailesi
Ardahanın keyfi yerinde
Havaları akşamları da sıcak olmaya başladı artık.
Diyagramlar cıldırmış vaziyette. Tüm Türkiyede sucaklık artıyor.
Haziran serinliğini unutturacak ölçüde.. Marmarada ilk 40° lar hayırlı olsun.
Twitterda Havanın elçisi diye sayfa Yazı bitirip manipualtif yorumlar atmıştı 1 hafta önce.. Yazık.. Model okumasını bilmeyen şark kurnazları ile çevrili etrafımız.
Aşağıda model okumasını bilmeyen, korkunç bir şahsiyetin Yaz ülkesinde Yazı bitiren twitini okuyorsunuz.
Ayrıca,
Marmaranın iki büyük ili İstanbul ve Bursa sıcaktan kavrulcak. Şimdiden hazırlıklar yapılsın.
Daha Çok GösterDiyagramlar cıldırmış vaziyette. Tüm Türkiyede sucaklık artıyor.
Haziran serinliğini unutturacak ölçüde.. Marmarada ilk 40° lar hayırlı olsun.
Twitterda Havanın elçisi diye sayfa Yazı bitirip manipualtif yorumlar atmıştı 1 hafta önce.. Yazık.. Model okumasını bilmeyen şark kurnazları ile çevrili etrafımız.
Aşağıda model okumasını bilmeyen, korkunç bir şahsiyetin Yaz ülkesinde Yazı bitiren twitini okuyorsunuz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ayrıca,
Marmaranın iki büyük ili İstanbul ve Bursa sıcaktan kavrulcak. Şimdiden hazırlıklar yapılsın.
Haklılık payınız var. Diliniz sert olmuş ama..
2 temmuzdan sonra sıcaklığı en azından 25 derecenin altına tutarsak nem fazla bunaltmayacaktır bunuda 850 hpadan karşılamak zor olsa da yer seviyesinden belki yırtabiliriz çünkü gfs yağış öngördü 3 temmuzda
cuhara geçen sene gibi yaz bekleme hahaha😂
cuhara geçen sene gibi yaz bekleme hahaha😂
Hayırlısı be gülüm
Hava baya sıcak bugun. Bildiğiniz fönü tuuyorlar gibi dağlık alanlarda
Aslında 2-3 haftalık vadede bir şeyler görünüyorda birileri anlaşma mı yapmış ne yapmışsa kaliteyi düşürerek bilerek Orta vadede gözüktürüyorlar sistemleri bir tek benim dikkatimden kaçmadı sanırsam. 13-14. Günde değil tam 10. Günde pat diye diyagram sinoptik değişiyor anlamadım sanmasınlar 🎂😂
Nem cıldırmıs durumda. Hava yanıyor
Bu yıl serin dalgalar güzel geliyor normalde +14 ün bile zor girmesi lazım bu dönemde
cuhara sağlam ama aşırı olmayan sıcak dalgadan sonra güzel serinlemeler olacak gibi. Buyrun görüşünüzü alalım 😂😎